Internet Marketing – 10 joburi de acasa

Internet Marketing – 10 joburi de acasa

Internet Marketing – 10 joburi de acasa

Iata joburile pe care le poti face in Sectorul de Internet Marketing chiar de la tine de acasa:

  1. Administrator Pagini Social Media: Facebook, Instagram, LinkedIn. Poti incepe cu un Restaurant, o Cafenea, un Magazin. Nu iti trebuie abilitati extraordinare.
  2. Web Developer. Creator de siteuri web. Nu trebuie neaparat sa fii super-programator. Poti incepe sa lucrezi in WordPress sau alte softuri specializate.
  3. Web Designer. Sau Designer de Printuri. Trebuie sa ai anumite abilitati artistice si sa stii sa lucrezi intr-un soft specializat: Corel, Photoshop, etc.
  4. Contentwriter. Scrierea de Articole. Trebuie sa inveti sa scrii articole de peste 300 cuvinte, sa folosesti anumite cuvinte cheie si sa poti sa produci continut pe anumite teme, solicitate de clienti.
  5. Copywriter. Scrie texte persuasive care sa faca vanzari. Ai nevoie de anumite abilitati. Exista cursuri de formare si multe materiale pe care le poti citi.
  6. Video-Editor & Audio-Editor. Nu iti trebuie echipamente speciale. Poti folosi softuri dedicate pe care le gasesti de multe ori gratuit pe Internet
  7. Customer Service – Call Center. Preiei comezi de la magazine online, tii relatiile cu clientii, preiei problemele lor si continui vanzarea.
  8. Influencer. In primul rand pe Instagram. Produci si postezi continut – imagini si video pe retele sociale. Daca ai peste 5.000 de urmaritori firmele sunt interesate de barter (promovezi anumite produse si ramai cu ele), iar daca ai peste 10.000 de urmaritori vei fi platit si ramai si cu produsele. Aici putem include si Blogger si Vlogger.
  9. SEO Specialist. Optimizezi website-uri. Scrii si rescrii articole cu anumite cuvinte cheie, inscrii articole si websiteuri in directoare.
  10. Marketer. Lucrezi pentru tine sau pentru alte companii. Acticitatile sunt cele prevazute de la punctele 1 la 9 la care se mai adauga construirea de campanii PPC. Analiza activitatilor de marketing cu Google Analytics. Esti multilateral dezvoltrat.
Internet Marketing – 10 joburi de acasa www.raduprisacaru.ro

Internet Marketing – 10 joburi de acasa www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  8 martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram