Ce este Brandul Personal? Definitii (video)

Ce este Brandul Personal? Definitii (video)

Ce este Brandul Personal - Definitii

Iti voi da mai multe definitii, o vei alege pe cea care rezoneaza cu tine.

Definitii:

Brand-ul este ceea ce spun oamenii despre tine cand nu esti in camera – Jeff Bezos, CEO Amazon si cel mai bogat om din lume

Ce este Brandul Personal? Definitii

Ce vrei sa creezi constient, ceea ce vrei sa transmiti despre tine oamenilor care te intereseaza si sa-ti alegi modalitatile prin care poti transmite aceste mesaje. Tu esti creatorul acestui Brand si tu ai puterea de a influenta perceptia pe care o au oamenii despre tine si Brand-ul Tau Personal. Astfel vei inlatura confuzia din jurul tau despre cine esti si ce oferi.

Brand-ul Personal este: Reputatia ta, Curajul de a te expune in public, Curajul de a spune cine esti tu cu adevarat.

Brand-ul Tau Personal este compus din Caracterul tau, Competentele tale si Carisma. Reprezinta ceea ce esti, ceea ce faci si ce te face special. Trebuie sa il creezi sa il dezvolti si sa fii sigur ca toata lumea care conteaza il cunoaste.

Brand-ul Personal este ceea ce vrei sa simta ceilalti cand se gandesc la tine. Trebuie sa devii un ganditor care pleaca de la exterior catre interior. De la lume catre persoana sa. Sa ai o atitudine mentala potrivita pentru a lucra cu oamenii. Este nevoie de curaj, rabdare si putere de caracter

Este Procesul de Marketing prin care iti promovezi numele ca fiind arhicunoscut … pana devine unul arhicunoscut

Brand-ul Personal este ceea ce crede, simte si spune lumea despre tine inainte de a intra intr-o incapere si dupa ce ai parasit acea incapere. Tu creezi o impresie unor persoane care o vor impartasi altor persoane care nu te cunosc.

Pentru a crea un Brand Personal trebuie sa te diferentiezi astfel incat sa ii faci pe oameni sa actionize. Trebuie sa le arati oamenilor pentru ce lupti si impotriva a ce lupti.

Ce este Brandul Personal? Definitii

Brand-ul Personal este o Forta Invizibila Magnetica care atrage oamenii.

Brand-ul Tau Personal incepe cu numele tau. Poti sa ai o afacere, unul sau mai mai multe website-uri, Pagini de Facebook, Carti scrise… dar oamenii cand te cauta (pe Google si nu numai) cauta numele tau. Deci cumparati domeniile cu numele tau .ro, .com…etc Nu cred ca ai vrea ca altcineva sa aiba www.numeletau.com care sa duca catre un concurent sau catre cineva care vinde legume. Daca deja a fost cumparat adauga ceva in plus la numele tau, ceva cu care te ocupi: coachingnumeletau.ro, trainernumeletau.ro etc

Poti crea business sub-brand-uri care daca doresti le poti vinde la un moment dat. Numele tau nu il poti vinde.

Ce este Brandul Personal - Definitii

Brand-ul Tau Personal este Reputatia Ta si Vizibilitatea Ta.

Brand-ul Personal este o Calatorie, hai sa o facem Impreuna! Orice Calatorie are nevoie de o Harta, un Punct de Plecare (pe care te voi ajuta sa il descoperi), un Punct de Sosire - Visul Tau (pe care te voi ajuta sa il definesti clar) si un Traseu, pe care eu l-am parcurs si acum vreau sa il facem impreuna. Cartea si Cursul care ti le propun sunt Harta.

Scrie-mi in comentarii care este Definitia cu care ai rezonat, te astept maine pentru mai multe informatii despre Brand Personal.

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  8 ianuarie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram