Cele mai bune 7 strategii de marketing pentru rețelele sociale (1)

Cele mai bune 7 strategii de marketing pentru rețelele sociale (1)

Cele mai bune 7 strategii de marketing pentru rețelele sociale (1)

  1. Postează conținut frecvent

Calitatea și consecvența sunt esențiale. Amintește-ți că publicul răspunde diferit în funcție de frecvența ta de postare.

Un studiu Hubspot a constatat că postarea o dată pe zi (sau maximum două pe zi) este suficientă pentru Facebook. De fapt, paginile de afaceri sub 10.000 de adepți au înregistrat o scădere de 50% a angajamentului pe postare dacă sunt postate de mai multe ori pe zi.

2. Creează conținut micro pentru fluxuri sociale

Utilizatorii tăi ar putea face orice în timp ce navighează pe rețelele sociale. Poate călătoresc sau fac mini-pauze în timpul lucrului sau pe un dispozitiv mobil pentru a distruge timpul.

Un lucru obișnuit pentru toate scenariile este că oamenii fac o mulțime de derulare pe social media. Deci, dacă dorești să găsești și să vinzi și produse câștigătoare, joacă-te cu conținut de dimensiuni mici pe care publicul îl poate înțelege.

De exemplu, dacă vinzi produse pentru păr și ai deja un blog scris pe „Cele mai bune produse pentru căderea părului sub 30 $”, reutilizează-l. Aceasta înseamnă divizarea acelei bucăți lungi de conținut în mai multe micro-conținuturi și valorificarea informațiilor de pe fluxurile tale de socializare.

Descarca Gratuit Cartea – Cum fac Afaceri pe Internet

3. Creează conținut de înaltă calitate

Tot ceea ce vezi online este conținut. Prin urmare, trebuie să creezi în mod regulat conținut de înaltă calitate, care să se deosebească de concurenții tăi.

Marketingul de conținut este o strategie de produs câștigătoare, care permite companiei tale să strălucească. Potrivit sondajului anual al cheltuielilor OCP realizat de Gartner, 53% dintre companii se ocupă de marketingul social și gestionează singuri marketingul de conținut.

De ce? Pentru că atunci când sporesc controlul asupra mesajelor de marcă, văd rentabilități reale ale investițiilor lor.

De exemplu, dacă vinzi pe Shopify, asigură-te că conținutul tău este atrăgător, ușor de înțeles, conține o mulțime de imagini și este mai ușor de optimizat.

Cele mai bune 7 strategii de marketing pentru rețelele sociale (1)

Daca vrei sa afli mai mult despre Afaceri pe Internet citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”.

Publicat pe  21 ianuarie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram