Cum ajungi cu afacerea ta la Mileniali - Branding Personal

Cum ajungi cu afacerea ta la Mileniali - Branding Personal

Cum ajungi cu afacerea ta la Mileniali - Branding Personal

De-a lungul istoriei moderne, afacerile au facut un efort mare sa ajunga la tineri. Pentru ca ei au cei mai multi bani de cheltuit pe bunuri si servicii. Niciodata nu a fost acest mai important decat acum. Conform Gallup, Mileniali-i nu numai ca reprezinta cea mai mare parte a fortei de munca de astazi. Dar si valoreaza un trillion de dolari in cheltuielile consumatorului.

Problema este ca Mileniali-i au multe trasaturi diferite fata de generatile anterioare de oameni tineri si asta face ca multe afaceri sa ajunga greu la ei. Iata cele mai bune modalitati prin care poti ajunge la Mileniali si sa ii castigi ca si clienti.

1.       Apeleaza la dorinta Milenialilor de a economisi bani

Ai crede ca Milenialii sunt cei mai dezinteresati din toate grupurile cand vine vorba de a economisi bani. Dar nu avea dreptate. Chiar si inainte de pandemie, erau indicatii ca Mileniali-i economiseau mai multi bani decat generatiile precedente. Din cauza faptului ca ei castiga cu 20% mai putin decat parintii lor la aceeasi varsta. Dar virusul doar a intensificat dorinta de a economisi.

Dupa un chestionar despre cheltuielile și investitiile Mileniali-lor in timpul pandemiei, nu doar că 70% dintre ei cheltuiau mai putin inainte de pandemie, dar aproape jumatate din ei vor cheltui si mai putin cand se sfarseste aceasta.

De asemenea, s-a observat ca 60% din tineri sunt si mai atenti la finantele lor de cand a lovit virusul. Afacerile ar trebui sa foloseasca aceste informații spre beneficiul lor, oferind produse si servicii care vor ajuta Mileniali-i sa economiseasca bani si sa devina stabili din punct de vedere financiar. Ar trebui sa isi promoveze produsele și serviciile lor.

Descarca Acum Cartea – Cum atrag Clienti noi (Prospecti)? Cum obtin Conversii?

2.       Muta afacerea ta in online

Mileniali-i sunt prima generatie de persoane care au crescut in totalitate cu internetul. Deci, fac tot felul de lucruri online chiar si cumpara produse si servicii. Ca sa poti sa ajungi la ei intr-o metoda eficienta, este vital ca afacerea ta sa fie si in online.

A iti muta afecerea si in online presupune mai mult decat un website. Daca e posibil ar trebui sa faci un website de E-Comert, astfel incat clienti-i sa cumpere direct de pe website. Este la fel de important sa faci si sa publici continut de calitate pe website-ul tau. Asta o sa ii ajute pe clienti sa iti gaseasca website-ul.

Mai departe, trebuie sa ai o prezenta online, majoritatea tinerilor petrec mult timp aici si cumpara lucruri folosind informatiile de pe internet. Ca sa ai o prezenta buna trebuie sa ai cont si sa fii activ pe InstagramTwitterFacebook sa poti crea continut pe aceste website-uri si sa il promovezi.  Poti face asta prin a ajunge la un influencer important care sa incurajeze cumpararea produselor sau serviciilor tale.

Ai mai putea sa faci un app pentru smartphone, care sa arate produsele tale si continut-ul de pe website. Poti sa pui si E-Comert-ul pe aplicatie. Trebuie sa optimizezi SEO website-ul tau pentru ca sa poata fi accesat de pe telefon.

Descarca Acum Cartea – Cum fac Afaceri pe Internet

3.       Fii responsabil social

Gallup a aflat de asemenea ca Mileniali-i sunt mai constienti din punct de vedere social, iar aceasta le afecteaza modul in care ei folosesc banii. Mai bine de 70% dintre Mileniali sunt dispusi sa dea mai multi bani pe produse care sunt vazute ca fiind sustenabile. Acest lucru e in stransa legatura cu faptul că 70% din Mileniali simt ca incalzirea globala e o amenintare serioasa asupra vietii lor. In urmarile pandemiei si a incidentului cu George Floyd, poti fi sigur ca produsele si serviciile social -responsabile vor fi pe prima pagina in lista de cumparaturi pentru Mileniali.

Astfel, este important pentru afacerea ta, in afara de a avea produse si servicii sustenabile, sa te comporti si intr-un maniera social responsabil. Ar trebui să iti difuzezi actiunile ca o parte din marketing-ul tau.

4.       Rezumat

Doar pentru ca Milenialii sunt mai greu de atins decât generațiile anterioare de oameni tineri, nu înseamna ca este imposibil. Dacă urmezi sugestiile detaliate din acest articol, poți să ajungi să ii ai ca și clienti, nu doar acum cât și în viitor.

Sper ca v-au ajutat aceste informatii. Spor la Clienti tineri.

Cum ajungi cu afacerea ta la Mileniali - Branding Personal www.raduprisacaru.ro

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutiePlanifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Cum ajungi cu afacerea ta la Mileniali - Branding Personal www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  18 octombrie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram