Descopera ceea ce iti place - Branding Personal

Descopera ceea ce iti place - Branding Personal

Descopera ceea ce iti place - Branding Personal

De ce trebuie sa cauti ce iti place?

Sa spui ca trebuie sa gasesti ce iti place ... suna putin ca un cliseu, dar doar pentru ca e cliseu, nu inseamna ca nu e si adevarat. Inflorim cand avem oportunitatea de a face ce ne place. Ne atingem potentialul cand suntem pasionati, captivati si motivati. Deci... Da, ar trebui sa faci ce iti place. Dar cum?

Analizeaza ceea faci acum

Primul pas e sa analizezi ceea faci tu acum. Ce lucrezi? Ce hobby-uri ai? Unde iti petreci timpul? Apoi, gandeste-te la ce iti place cu adevarat.

Cat de importante sunt ele? Intreaba-te daca te vezi facand aceleasi chestii 5 sau 10 ani mai tarziu. Ai putea sa iti petreci toata viata asa si sa te simti bine? Pentru majoritatea, raspunsul e „NU”.

Indreapta-te catre ceea ce te inspira sa fii cel mai bun

Daca te gandesti ca munca ta nu te inspira, e timpul sa gasesti alte lucruri de facut. Uneori, poate fi greu de gasit, dar mereu e ceva care te face sa te simti fericit si satisfacut.

Cand te simti cel mai motivat? Ce fel de activitate o poti face fara sa te simti obosit de ea? Cand, in viata ta, ai simtit ceva cu adevarat semnificativ? Acestea sunt intrebari importante pentru a gasi ceea ce iti place.

Uneori, raspunsul poate fi mai general, cum ar fi, sa ajuti pe altii, sau mai specific, cum ar fi sa ai grija de natura, dar raspunsul trebuie sa acorde macar o vaga idee.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Fii atent la ceea ce te face fericit, nu doar la ce esti bun

O greseala comuna e sa te focusezi doar la ce faci. Evident, e important sa iti folosesti talentele, dar o persoana poate fi buna la ceva care nu o face fericita.

De exemplu, cineva care e bun la numere poate de fapt sa-i displaca contabilitatea. Nu e niciun motiv ca el/ea sa devina contabil, chiar daca ar putea sa aiba succes. In schimb, se poate concentra la ce ii face il/o face fericit(a).

Examineaza optiunile

Sunt mai multe optiuni decat ai crede. Daca afli ca visul tau e in legatura cu filmele, sunt sute de cariere, hobby-uri si oportunitati pe care le poti urmari. Poate nu vei fi la Hollywood, dar poti face filme acasa, videouri pe Youtube, asistent de producator etc.

Deobicei, suntem fixati pe un singur lucru. Cum ar fi, daca iti plac animalele, ai simti ca poti deveni doar veterinar, dar probabil sa ai o frizerie pentru animale te-ar face la fel de fericit. Documenteaza-te si identifica optiunile care iti sunt mai aproape de visul tau.

Introdu ceea ce iubesti in viata ta astazi

Nu e usor sa iti intorci viata pe dos. Dar lucrurile pe care le iubim trebuie sa fie in viata noastra de zi cu zi. Chiar si daca ai simti ca nu poti face full-time, macar sa fie ca un hobby, o experienta, sau oricum ai vrea tu.

Daca iti plac animalele, fii voluntar la un program de a salva animalele. Daca iti place sa dansezi, atunci danseaza macar pentru 5 minute pe zi . Este mai bine decat deloc.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Niciodata nu este prea tarziu

Deseori, cand descoperim ceva ce ne place, simtim ca e prea tarziu. Insa, asta e o limita pusa doar de noi. Putem fi creativi la orice varsta. Putem invata abilitati noi la orice varsta.. Putem schimba modul in care traim chiar si cand suntem mai batrani.

Sa te restrictionezi inseamna ca nu-ti acorzi sansa de a face ceva de care esti pasionat, dar e timpul sa renunti la mentalitatea asta. Sigur, poate e greu sa devii astronaut, dar asta nu inseamna ca spatiul nu poate fi o parte din viata ta

Descopera ceea ce iti place - Dezvoltare Personala www.raduprisacaru.ro

Descopera ceea ce iti place - Branding Personal

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru - contact@raduprisacaru.ro - 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Publicat pe  14 decembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram