Promovarea afacerii prin Digital Marketing

Promovarea afacerii prin Digital Marketing

Promovarea afacerii prin Digital Marketing

Esti un lider in Marketing Digital sau Social Media care isi doreste sa progreseze in cariera? Esti blocat, lasat in spate cand vine vorba de promovari? De multe ori este greu ca castigi bugete, sa-ti dezvolti echipa sau pur si simplu sa-ti justifici locul de munca? Ai dificultati in a gasi un job sau sa il pastrezi? Atunci citeste in continuare:

Retelele de Socializare nu sunt unica solutie pentru a imbunatati o afacere. Daca liderii isi doresc cu adevarat sa aiba rezultate folosind marketing-ul digital si social media, trebuie sa faca mai mult decat sa angajeze un stagiar pentru social media, care ar trebui sa obtina followeri pe Instagram, sa configureze pagina de afacere pentru LinkedIn, sa posteze pe Snapchat si sa transmita live pe Facebook, astea sunt doar cateva exemple. 

Inainte sa te gandesti la un Tweet nou sau sa faci un cont nou de Instagram, trebuie sa iti atingi obiectivele de afaceri si sa ai o intelege completa asupra marketing-ului digital

La inceput trebuie sa ai cunostintele necesare pentru a realiza obiectivele de afaceri, dupa sa incepeti sa construiesti o imagine online pentru afacerea ta. 

Proprietarii de afaceri trebuie sa fie mai atenti la cine se ocupa de social media pentru ei. In plus, marketeri trebuie sa inteleaga foarte bine afacerea. 

Descarca Acum Cartea – Cum fac Publicitate Platita  (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn & Youtube) vs Publicitate Gratuita

Exista un decalaj clar in ecosistemul social al persoanelor calificate care cunosc afacerile, cunosc marketing-ul social si digital si de asemenea stiu cum sa abordeze retelele sociale pentru a indeplini obiectivele afacerii.

Se pare ca toata lumea este experta mai nou in social media si marketing digital 😉 . Cu toate astea, din pacate, o buna majoritatea a acestor oameni nu au petrecut niciodata mai mult de cateva luni lucrand intr-o afacere reala sau sa aiba rezultate reale in campanii de social media, pentru ei insasi sau pentru alte afaceri. 

Aceste lucruri sunt vitale:

 • Intelegerea afacerii
 • Intelegerea marketing-ului
 • Stiinta de a alinia marketing-ul digital la obiectivele afacerii

Este timpul sa preiei controlul carierei tale sau controlul afacerii tale. 

Daca vrei sa afli mai mult despre Digital Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Digital Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.raduprisacaru.ro)

Promovarea afacerii prin Digital Marketing www.raduprisacaru.ro

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Promovarea afacerii prin Digital Marketing www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  22 iulie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Categorii

 • Articole recente

 • Etichete

 • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


 • Descarca Acum Gratuit:

 • Articole Despre

 • Descarca Acum Gratuit

 • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram