Reinventeaza-te si Mergi mai Departe - Interviu IasiTVLife (video+podcast)

Reinventeaza-te si Mergi mai Departe - Interviu IasiTVLife (video+podcast)

Reinventeaza-te si Mergi mai Departe - Interviu IasiTVLife

Pe 2 Aprilie am dat primul interviu dupa revenirea mea in viata publica:

După aproximativ 10 ani, fostul prefect Radu Prisăcaru reținut în 2006 pentru luare de mită, a revenit în spațiul public. A fost considerat cel mai tânăr prefect din țară. Iar la vârsta de 33 ani a primit cea mai grea lovitură a vieții. După 8 ani de ani de judecată, în 2014 a primit o condamnare de 3 ani, a deschis aproape 50 de procese pe care le-a pierdut și a dormit cu alți 24 de deținuți într-o celulă. Chiar și așa nu s-a lăsat doborât și a luptat fiind încurajat de către familie.

Radu Prisăcaru: Am avut o singură dată în viață o funcție publică și mi-a ajuns. A fost greu o perioadă, a fost și frumos, de ce să n-o spun. O viață în Marea Britanie în care muncești, în care îți faci prieteni noi, în care ești alături de familie este un lucru foarte bun. Apoi revenirea în țară, chiar dacă a fost puțin mai grea, m-a ajutat foarte mult, pentru că am venit alături de familie, pentru familie.

IașiTvLive: Mai aveți același grup de prieteni?

Radu Prisăcaru: Nu. Am schimbat total grupul de prieteni. Inclusiv asta m-a învățat. Că nici măcar prietenii nu sunt pe viață.

IașiTvLive: Scriați la un moment dat în carte că ați fost închis pe nedrept 3 ani de zile.

Radu Prisăcaru: Da, și eu sper CEDO să confirme acest lucru. Încă suntem la CEDO de 5 ani de zile aștept un răspuns, și eu cred că va fi pozitiv.

IașiTvLive: Există un preț pentru cei 3 ani de zile în care ați fost închis?

Radu Prisăcaru:

E mult prea mare pentru a plăti cineva.

Dupa 3 ani de detenție viața lui Radu Prisăcaru s-a schimbt complet, iar greutățile au continuat să apară: a fost bolnav, a divorțat, a dat faliment, și-a pierdut casa, prietenii și i-a murit tatăl. A plecat în Marea Britanie, iar acum a revenit în România și s-a apucat de afaceri. Băiatul său i-a fost întotdeauna motivație pentru a merge mai departe.

Radu Prisăcaru: Tot timpul, pentru mine, familia a fost cea mai bună motivație. Băiatul meu, de care știam că are nevoie de mine, știam că sunt model pentru el, a trebuit să-i arăt ca o dată căzut, știu, pot, și mă ridic atunci când este nevoie pentru a fi alături de el. De foarte multe ori a trebuit să mă reinventez. Este un efort pe care fiecare dintre noi, cel puțin o dată în viață, trebuie să-l facem, dacă nu l-am făcut deja. Este un proces continuu, pentru că în acest moment nu mai există joburi definitive de la care să ieși la pensie. Nu mai există afaceri care să meargă 10-20 ani. Nu mai există aproape nimic sigur pe lumea asta. Deci singurul lucru sigur este schimbarea.

Acum și-a propus să-și împartă experiența sa cu cei din jur.

Radu Prisăcaru: Cu această carte încerc să-i fac pe oameni să înțeleagă că se pot reinventa în orice moment. Visul meu este să trăiesc în paradis și să ajut oameni. Nu mă mai interesează ce am, ci mă interesează ceea ce sunt.

În cei 7 ani, Radu Prisăcaru și-a scris povestea de viață, dar și greutățile prin care a trecut. „Dezvoltă SuperEroul din tine EU POT”, este o carte motivațională cu momente și trăiri unice, dar și mesaje de dezvoltare.

Reinventeaza-te si Mergi mai Departe - Interviu IasiTVLife

Reinventeaza-te si Mergi mai Departe - Interviu IasiTVLife

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram