Business Romanesc cu Paul Butnariu - Cum va creste Economia Ieseana in 2023 (video)

Business Romanesc cu Paul Butnariu - Cum va creste Economia Ieseana in 2023 (video)

Business Romanesc cu Paul Butnariu - Cum va creste Economia Ieseana in 2023 (video)

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Business Romanesc

Paul Butnariu - Președinte Camera de Comerț și Industrie Iași

"Există câtiva factori care ar putea influența evoluția economiei locale, cum ar fi:

  1. Investițiile străine: Iașul are potențial pentru a atrage investiții străine în diverse sectoare, cum ar fi tehnologia informației, industria farmaceutică sau turismul. O creștere a investițiilor ar putea aduce beneficii economiei locale prin crearea de locuri de muncă și dezvoltarea afacerilor locale.
  2. Dezvoltarea infrastructurii: Iașul se află într-o poziție strategică, fiind un important nod de transport și conexiune cu alte orașe din regiune. Dezvoltarea infrastructurii, cum ar fi construcția de autostrăzi sau modernizarea aeroportului, ar putea aduce beneficii economiei locale prin îmbunătățirea accesibilității și atractivității orașului pentru investitori și turiști.
  3. Educația și cercetarea: Iașul are o comunitate academică puternică, cu universități și centre de cercetare de renume. Dezvoltarea cercetării și inovației ar putea aduce beneficii economiei locale prin crearea de noi produse și servicii, precum și prin dezvoltarea de noi afaceri și start-up-uri.
  4. Dezvoltarea turismului: Iașul are o bogată istorie și cultură, iar dezvoltarea turismului ar putea aduce beneficii economiei locale prin creșterea veniturilor din turism și crearea de locuri de muncă în domenii conexe, cum ar fi restaurantele, hotelurile sau transportul.

Cu toate acestea, evoluția economiei Iașului depinde de o varietate de factori, inclusiv de condițiile economice generale la nivel național și internațional, politicile guvernamentale, mediul de afaceri și alți factori care nu pot fi prevăzuți în mod precis."

Business Romanesc cu Paul Butnariu - Cum va creste Economia Ieseana in 2023 - www.raduprisacaru.ro

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutiePlanifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Business Romanesc cu Paul Butnariu - Cum va creste Economia Ieseana in 2023 - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  2 martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram