Fa ceea ce iti cere Inima si Rasplata va veni (video) - Publicat in Ziarul de Iasi

Fa ceea ce iti cere Inima si Rasplata va veni (video) - Publicat in Ziarul de Iasi

Fa ceea ce iti cere Inima si Rasplata va veni - Articol publicat in Ziarul de Iasi - 11 Aprilie 2022

"Dragii mei, voi cei care mi-ați urmărit povestea, știți că am fost prefect. Îmi plăcea această poziție publică, pentru că puteam să ajut oamenii. Acest lucru este în natura mea.

În 2006, în luna August, totul s-a năruit. De unde aveam un viitor strălucit, fiind propus la un moment dat să ocup o funcție de ministru, am fost arestat.  Am stat 30 de zile închis pentru o faptă pe care nu am comis-o. Atunci am văzut cum visele mele se năruiau: Viața mea se năruia. În acel moment, greu, mi-am adus aminte de cuvintele bunicului meu, care mi-a spus: Urmează-ți visele, oricât de greu ti-ar fi. Oricâte probleme ar veni în viața ta, cu siguranță vei trece peste ele.

Dacă îți place un lucru, fă-l cu dragoste, și banii vor veni.

Acest lucru l-am făcut, forțat de împrejurări, după ce nu am mai fost prefect. Nemaiputând să ocup o funcție publică, am încercat să-mi găsesc drumul în afaceri. Mă pricepeam la afaceri, fiind crescut într-un mediu antreprenorial. Chiar dacă câștigam din acest domeniu, simțeam că vreau mai mult. Ceva lipsea.

În 2019, după moartea tatălui meu, am decis să intru în domeniul Dezvoltării Personale. Citisem deja mult, trăisem foarte multe, și am simțit că este momentul să arăt oamenilor că, în orice clipă, oricât de greu ar fi, se pot reinventa, și pot merge mai departe. Era o cale prin care puteam să fiu din nou sprijin pentru oameni.

În următoarea perioadă am învățat foarte mult, dar din această activitate cu siguranță nu am câștigat, cât am investit. Îmi urmăream Visul. Am luat bani din celelalte companii pe care le aveam, pentru a mă pregăti, pentru a face cursuri, pentru a urmări webinarii, pentru a mă dezvolta. De aproape un an de zile fac un podcast, o emisiune TV la care nu am câștigat absolut nimic. Lumea mă întreba: Câștigi? Cât câștigi? Pentru că tu investești timpul tău, banii tăi, și care îți este câștigul? Răspundeam foarte clar că nu câștig bani din asta, că nu pentru asta fac aceste lucruri, ci pentru a ajuta oamenii. Sufletul meu îmi spunea că ajutându-i pe ei, mă ajut și pe mine. Făceam ceea ce îmi place și mă face sa mă simt deplin împlinit.

Fa ceea ce iti cere Inima si Rasplata va veni

Bunicul meu avea dreptate, după aproape 3 ani de zile, de investiții, de pregătiri, de timp petrecut pentru dezvoltarea mea, am întâlnit un om. Pentru că Dumnezeu de cele mai multe ori, lucrează prin oameni. Discutând cu acest om, am descoperit împreună că avem niște interese comune, niște vise comune. Și iată, în acest moment, după aproape 3 ani de zile, se deschid niște oportunități fenomenale. Conduc un proiect care nu mai există în România, un proiect dedicat Dezvoltării Umane: o academie care produce cursuri, care să publice cărți, care să producă emisiuni radio și TV, pentru cei care vor să evolueze, să trăiască o viață trăită în bucurie și plenitudine.

Dumnezeu m-a pregătit, mi-a oferit oportunitatea să învăț tot ceea ce trebuie pentru a coordona acest proiect minunat. Sunt recunoscător tuturor celor cu care am intrat în contact: cei care au participat la podcastul meu, celor cărora le-am urmărit cursurile, celor cu care am discutat, cu care am făcut coaching, cu care am discutat despre dezvoltare personală în calitate de consilier. În tot acest proces și eu am învățat foarte multe de la ei. Asta este partea frumoasă, când oferi în cadrul procesului de consiliere sau de coaching în dezvoltare personală: înveți foarte multe alături de clienții tăi.

Fa ceea ce iti cere Inima si Rasplata va veni

Mulțumesc tuturor și vă invit, dragii mei, să urmăriți acest proiect cum se dezvoltă, Academia Integrativa - www.academiaintegrativa.ro (Ioan Academy - www.ioanacademy.ro), să vedeți cursurile pe care le pregătim, cărțile pe care le publicăm, și emisiunile pe care le vom produce. Toate activitățile sunt gândite pentru a oferi oamenilor oportunitatea de a se regăsi pe ei înșiși, de a îi ajuta să se reinventeze și să meargă pe un alt drum, în esență să își urmeze visele.

Eu am învățat cum să fac asta trecând prin mai multe etape, reinventându-mă. Prin acest proiect îi sprijinim pe alții să ajungă la visele lor mai repede.

Radu Prisacaru - Coach & Consilier de Dezvoltare Personala

www.RaduPrisacaru.ro"

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Fa ceea ce iti cere Inima si Rasplata va veni (video) www.raduprisacaru.ro

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Fa ceea ce iti cere Inima si Rasplata va veni www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  12 aprilie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram