Coaching – Cresterea increderii in sine

Coaching – Cresterea increderii in sine

Coaching – Cresterea increderii in sine

Am participat la o sesiune de Coaching unde Clientul, doreste sa scrie un E-Book pe un subiect care il pasioneaza, in care este pregatit si lucreaza. Dar nu are incredere in propriile forte. Nu stie daca este pregatit, daca are suficient continut de calitate.

De cele mai multe ori oamenii inteligenti isi dau seama ca nu stiu totul. Iar daca mai sunt si perfectionisti, doresc sa aprofundeze prea mult un subiect.

Am vazut foarte multi oameni de afaceri, nu foarte bine pregatiti intr-un domeniu care au inceput o afacere si incetul cu incetul au rezolvat toate problemele aparute pe parcurs. Acum au crescut si au afaceri puternice si chiar mici imperii.

Am vazut si oameni super inteligenti, super pregatiti care incercand sa rezolve toate probleme inca din stadiul de idee, nu gaseau solutii, dar descopereau noi si noi probleme. Acest lucru ii descuraja, ii facea sa amane la nesfarsit demararea afacerii respective, pana ideea era deja aplicata de altcineva, nu mai era de actualitate sau era ingropata de proprietar.

In cadrul procesului de CoachingClientul a realizat ca poate incepe scrierea E-Book-ului. In timp, va identifica noi teme pentru continut. Va putea rescrie si aduce la zi continutul in fiecare an, sau de cate ori este nevoie.

Coaching-ul il ajuta pe Client sa isi identifice propriile solutii. Coaching-ul ii deschide mintea, ii ofera incredere si posibilitatea unor noi abordari.

Increderea in sine nu este un dat permanent. Acest sentiment se poate dezvolta in timp. Odata cu experienta, increderea in sine creste.

Un mare consultant din SUA a fost intrebat cum a ajuns sa fie cautat de atat de multe forme, oameni politici si de afaceri. Cun a devenit un Consultant atat de mare si celebru?

Raspunsul a fost: „Simplu, pentru ca am experienta si expertiza”.

Apoi a fost intrebat cum a capatat aceasta experienta si expertiza?

Raspunsul a fost: „Simplu, incercand si gresind”

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Coaching – Cresterea increderii in sine Life Coaching 3 www.raduprisacaru.ro

Coaching – Cresterea increderii in sine

Contacteaza-ma pentru o Sesiune de Coaching. Prima sesiune de 30 minute este Gratuita!

Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste articolele din categoria Coaching sau pe websiteul ICF

Etichetat pe:
Publicat pe  4 iunie 2020
Categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram