Coaching – Cum obtin timp pentru mine?

Coaching – Cum obtin timp pentru mine?

Coaching – Cum obtin timp pentru mine?

Am participat la o sesiune de Coaching unde Clientul doreste sa isi faca mai mult timp pentru sine. Este o problema aproape generala. Toata lumea se plange pentru ca familia, munca, toata activitatea de pana acum, inclusiv timpul personal s-a comasat in casa. Toata lumea sta inchisa in casa.

Multi au impresia ca muncesc mai mult decat atunci cand mergeau la un birou si ca nu mai au timp liber sau timp personal. Daca pana acum intre activitati exista o pauza (drumurile spre birou, casa, scoala, etc) acum toate se suprapun.

Acum lucrezi permanent, esti parinte permanent si partener de viata permanent. Toate acestea in acelasi timp.

Chiar daca se economiseste timpul care pana acum era utilizat pentru drumuri si socializare, totusi lumea are impresia ca nu are timp.

Multi au impresia ca nu mai sunt stapanii timpului lor si se simt coplesiti. Ziua se termina iar activitatile care trebuiau terminate in acea zi, nu.

In cadrul procesului de CoachingClientul a realizat ca isi doreste timp pentru sine, pentru a isi putea „reincarca bateriile„. A inteles ca toatea depind doar de el. Stresul scade daca planificam toata saptamana si nu de la o zi la alta. Punem lucrurile acolo unde trebuie, nu aproape de locul destinat, astfel nu vom mai munci de 2 ori. Creem un loc destinat depozitarii cheilor, telefonului, ochelarilor, sacoselor, etc. Astfel nu vom mai pierde timp cautandu-le. Trebuie sa delegam sarcini si in cadrul familiei, poate la inceput vom fi nevoiti sa repetam membrilor familiei, poate le vor face la inceput nu prea bine, dar cu timpul lucrurile se vor imbunatati. Trebuie mereu sa optimizam, sa insistam si sa imbunatatim. Si nu in ultimul rand:

„Cine se trezeste Dimineata, departe ajunge”

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Coaching – Cum obtin timp pentru mine Life Coaching 2 - www.raduprisacaru.ro

Coaching – Cum obtin timp pentru mine

Contacteaza-ma pentru o Sesiune de Coaching. Prima sesiune de 30 minute este Gratuita!

Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Vrei sa stii mai multe despre Coaching – Recunoastere la locul de munca?

Citeste articolele din categoria Coaching sau pe websiteul ICF

Etichetat pe:
Publicat pe  25 mai 2020
Categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram