Coaching – Cum pot fi prezent si concentrat

Coaching – Cum pot fi prezent si concentrat

Coaching – Cum pot fi prezent si concentrat

Am participat la o sesiune de Coaching unde Clientul, doreste sa fie mai prezent si concentrat asupra activitatilor zilnice. Daca dimineata incepe bine, dupa pranz isi perde concentrarea si nu mai poate fi prezent si produsctiv. Astfel rateaza unele momente importante din zi, pierde timp pretios si trebuie sa amane unele activitati pentru zilele urmatoare.

Timpul este cea mai importanta resursa. Importanta sa o reprezinta imposibilitatea de a o regenera.

Managementul Timpului este de multe ori o arta. Oprimizarea timpului este un deziderat a majoritatii liderilor si managerilor. Timpul trebuie petrecut cu grija, viata trebuie traita din plin.

O metoda buna de a economisi timp este aceea de a fi concentrat asupra a ceea ce facem, sa nu facem lucrurile pe jumatate, pentru a reveni asupra lor si pierde mai mult timp.

Viata moderna ne forteaza sa fim multi-tasking, sa facem in acelasi timp mai multe activitati. Este un lucru bun, dar trebuie sa avem grija sa rezolvam fiecare problema, inainte de a incepe sa ne ocupam de urmatoarea.

In cadrul procesului de CoachingClientul a realizat ca timpul poate fi mai bine organizat. Activitatile importante trebuie facute cand te simti in deplinatatea fortelor atat mental cat si fizic. Conform bioritmului propriu Clientul este mai productiv dimineata, pana in ora 12.00.

Concentrarea activitatilor importante, insotita de o concentrare maxima asupra lor, poate reduce timpul alocat indeplinirii acestora cu 20-30%.

Coaching-ul il ajuta pe Client sa isi identifice propriile solutii. Coaching-ul ii deschide noi perspective si noi aborgari Clientului, foartandu-l de multe ori sa isi depaseasca limitele si sa evolueze.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Coaching – Cum pot fi prezent si concentrat Life Coaching 3 www.raduprisacaru.ro

Coaching – Cum pot fi prezent si concentrat

Contacteaza-ma pentru o Sesiune de Coaching. Prima sesiune de 30 minute este Gratuita!

Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Vrei sa stii mai multe despre Coaching –Cum pot fi prezent in joaca copilului?

Citeste articolele din categoria Coaching sau pe websiteul ICF

Etichetat pe:
Publicat pe  3 iunie 2020
Categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram