Coaching – Dorinta de a Controla Viata

Coaching – Dorinta de a Controla Viata

Coaching – Dorinta de a Controla Viata

Am participat la o sesiune de Coaching unde Clientul doreste sa isi traiasca viata in prezent, sa aiba un echilibru intre Prezent si Viitor si sa inlature dorinta de isi controla viata. Problema principala este legata de dorinta de control. Cand doresti sa controlezi Viitorul faci prea multe proiectii. Nu toate se adeveresc, atunci apar frustrari, regrete si auto-critica. Incercand sa controlam viata traim prea mult in Viitor si ratam Prezentul. Daca pana acum spuneam ca este toxic sa traiesti in Trecut, iata ca poate fi periculos sa traiesti prea mult in Viitor deasemenea.

Unicul moment pe care il avem in viata noastra si pe care il traim constient este ACUM (Prezentul). Doar acest moment il putem schimba, doar in acest moment putem evolua.

Singurul lucru Constant in Viata Noastra este ca Nimic nu este Constant.

In cadrul procesului de CoachingClientul a realizat ca isi doreste prea mult sa isi controleze viata. Acest lucru sporeste stresul, dar si mai mult creste stresul cand viata nu ii ofera ceea ce si-a propus.

Trebuie sa existe un echilibru intre Trecut – Prezent – Viitor. Dar accentul trebuie pus pe Prezent. Trebuie sa Invatam din Trecut, sa Speram la Viitor dar cel mai important sa Traim Prezentul.

Controlul este o Iluzie. Nu ne putem alege in viata decat valorile dupa care traimunele jaloane ale vietii si unele drumuri pe care sa pornim. Nu avem de unde sa stim unde ne vor purta aceste drumuri. Si poate este mai bine asa. Ce s-ar intampla daca am cunoaste totul dinainte?

Coaching – Dorinta de a Controla Viata. O iluzie

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Coaching – Dorinta de a Controla Viata Life Coaching 2 - www.raduprisacaru.ro

Contacteaza-ma pentru o Sesiune de Coaching. Prima sesiune de 30 minute este Gratuita!

Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Vrei sa stii mai multe despre Coaching – Dorinta de a Controla Viata?

Citeste articolele din categoria Coaching sau pe websiteul ICF

Etichetat pe:
Publicat pe  20 mai 2020
Categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram