Coaching – Incredere in sine in criza

Coaching – Incredere in sine in criza

Coaching – Incredere in sine in criza

Am participat la o sesiune de Coaching unde Clientul doreste sa isi confirme hotararea de a face Scoala Acasa cu cei doi copii, pentru a ii sti in siguranta. Problema lui este faptul ca desi avand experienta de cativa ani in domeniul educatiei, nu avea incredea de sine pentru a preda copiilor la cel mai inalt nivel.

Educatia copiilor, siguranta acestora, nivelul de predare, de intelegere a copiilor, reprezinta preocuparile oricarui parinte.

Hotararea de a face Scoala Acasa a fost luata cu 3 saptamani inainte iar acum Clientul dorea o confirmare, a faptului ca a luat hotararea corecta.

In cadrul procesului de Coaching, Clientul a realizat ca isi doreste sa isi creasca increderea in sine. A inteles ca toate aceste semne de intrebare referitoare la cresterea copiilor, la educatia care le-o oferea acasa nu erau decat exprimarea simplista a necesitatii de reconfirmare a increderii in sine.

In cadrul procesului de Coaching, Clientul a analizat rezultatele educatiei oferite copiilor, a cadrului familiar creat, a sigurantei oferite de casa si si-a reconfirmat hotararea luata.

Bineinteles lucrurile pot fi imbunatatite. Clientul si-a stabilit o serie de masuri care sa le aplice in saptamanile urmatoare. Si-a stabilit singur resursele necesare si persoana care sa il tina responsabil.

Coachingul nu este o pilula minune. Coachingul nu vindeca toate ranile, dar deschide mintea Clientului catre solutii la care nu s-a gandit. Modul in care Coach-ul reflecta gandurile Clientului, il provoaca pe acesta sa gandeasca in adancime. Aici se gasesc de obicei solutiile.

Este o adevarata bucurie cand Clientul are o revelatie si spune „Cum de nu m-am gandit pana acum la aceasta solutie”? Aceasta solutie ii apartine. Doar ca era ingropata in mintea lui. Atunci se intampla minunea.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Coaching – Incredere in sine in criza Life Coaching 2 - www.raduprisacaru.ro

Coaching – Incredere in sine in criza

Contacteaza-ma pentru o Sesiune de Coaching. Prima sesiune de 30 minute este Gratuita!

Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Vrei sa stii mai multe despre Coaching – Dorinta de a Controla Viata?

Citeste articolele din categoria Coaching sau pe websiteul ICF

Etichetat pe:
Publicat pe  21 mai 2020
Categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram