Coaching – Viata fara limite – in criza

Coaching – Viata fara limite – in criza

Coaching – Viata fara limite – in criza

Am participat la o sesiune de Coaching unde Clientul doreste sa isi traiasca viata din plin, fara limite, dar nu are rabdare. Problema lui este ca datorita faptului ca nu are rabdare pierde o parte importanta a vietii lui. Este frustrat deoarece, viata in timpul pandemiei este plina de limite. Partenerii din viata sa i-au reprosat ca se misca prea repede, arde prea repede etapele si ca nu are rabdare. Pentru ca nu gestioneaza corect acest aspect sufera de stres care se resimte la nivel mental cat si la nivel fizic.

In cadrul procesului de Coaching, Clientul a realizat ca isi doreste sa isi gaseasca un partener de viata care sa il inteleaga si sa ii impartaseasca dorinta de viata si viteza cu care doreste sa isi indeplineasca visele.

In urma procesului de Coaching, lucrurile fiind clare, problema fiind clar definita, Clientul a identificat solutia, a stabilit care sunt schimbarile pe care trebuie sa le faca in viata sa.

Solutiile si schimbarile sunt individuale. Fiecare om are scopurile sale, nivelul sau pana la care poate intelege lumea si se poate inalta.

Viata ne forteaza sa evoluam. Evoluam doar prin invatare. Daca nu invatam, viata va repeta lectia pana ne-o insusim si astfel vom putea merge mai departe.

Limitele sunt doar in mintea noastra. Nimeni nu ne impune limite. Mintea noastra, nivelul de intelegere a vietii, modul cum am fost educati, tiparul nostru de gandire creaza aceste limite. Trebuie sa ne antrenam mintea pentru a darama aceste limite. Doar asa vom evolua.

Trebuie sa avem curaj pentru a ne trai viata si a ne indeplini visele.

Coaching – Viata fara limite – in criza? Totul este posibil pentru o minte si o vointa antrenate.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Coaching – Viata fara limite – in criza Life Coaching 2 - www.raduprisacaru.ro

Contacteaza-ma pentru o Sesiune de Coaching. Prima sesiune de 30 minute este Gratuita!

Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Vrei sa stii mai multe despre Coaching – Viata fara limite – in criza?

Citeste articolele din categoria Coaching sau pe websiteul ICF

Etichetat pe:
Publicat pe  19 mai 2020
Categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram