Coachingul regleaza Obiectivul - Coaching

Coachingul regleaza Obiectivul - Coaching

Coachingul regleaza Obiectivul - Coaching

Într-o perioadă a vieții mele, am ajuns într-un punct în care mă simțeam blocat. Și confuz cu privire la direcția în care să îmi îndrept eforturile. A fost atunci când am aflat pentru prima dată despre coaching. Și am experimentat puterea clarității pe care acesta o poate aduce în viață.

Mă numesc Radu, iar această poveste începe când am simțit că am ajuns într-un impas în cariera mea. Eram în căutarea unui scop mai profund și a unei direcții clare, dar totul părea un labirint confuz. Într-o zi, un prieten m-a sfătuit să încerc coachingul pentru a obține mai multă claritate și îndrumare.

Am început ședințele de coaching cu o persoană extrem de talentată și experimentată în domeniul dezvoltării personale. Încă din prima ședință, am simțit cum discuțiile noastre aduceau la suprafață întrebări profunde. Și răspunsuri care zăceau în mine, neobservate până atunci. Coach-ul meu m-a provocat să mă gândesc la valorile mele, la pasiunile mele. Și la ceea ce doream cu adevărat de la viață.

În timpul procesului de coaching, am început să văd o imagine mai clară a ceea ce îmi doream să realizez și a direcției în care voiam să merg. Am învățat să identific obiectivele realiste și să dezvolt strategii pentru a le atinge. Coachingul m-a ajutat să îmi pun în ordine gândurile și să acționez cu mai multă încredere și determinare.

Pe măsură ce înaintam, am constatat că coachingul a adus claritate în multe aspecte ale vieții mele, nu doar în carieră. Am început să înțeleg cum pot să echilibrez mai bine viața personală și profesională, cum să gestionez stresul și să îmi dezvolt abilitățile de comunicare și relaționare.

Coaching

În cele din urmă, am realizat că coachingul nu doar aduce claritate în viață, ci și oportunitatea de a te cunoaște mai profund și de a-ți atinge potențialul maxim. Este ca un far care luminează calea ta în momentele de întuneric și îți oferă ghidare în călătoria ta personală și profesională.

Această experiență cu coachingul m-a ajutat să-mi redefinească obiectivele și să îmi construiesc viața în jurul a ceea ce contează cu adevărat pentru mine. A fost un instrument puternic pentru dezvoltarea personală și pentru găsirea clarității în haosul vieții. În concluzie, coachingul este o resursă valoroasă pentru oricine dorește să își clarifice viziunea și să facă pași concreți spre atingerea obiectivelor personale și profesionale.

Această experiență și faptul că nu am primit sfaturi, ci am fost ghidat să îmi găsesc singur soluțiile , m-a facut in 2020 să urmez un curs international de Coaching și să devin Coach pentru a îi ajuta pe ceilalți.

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Coachingul regleaza Obiectivul - Coaching www.raduprisacaru.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Coachingul regleaza Obiectivul - Coaching www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  4 octombrie 2023
Categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram