Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare

Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare

Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare

Vă prezint cu bucurie cursul online de Autocunoaștere și Motivare, o oportunitate unică de a vă descoperi resursele interioare și a vă îmbrățișa potențialul neexploatat. Acest curs transformator vă va ghida într-o călătorie interioară, ducându-vă către o mai bună înțelegere a sinelui și a motivației personale.

Pre Comandă Acum (Preț Prelansare 50%) = 50 ron

Cursul a fost PreLansat la Conferinta de Autocunoastere si Motivare

Secțiunea 1: Autocunoaștere

În prima parte a cursului, veți învăța să vă explorați gândurile, emoțiile și acțiunile, descoperind motivele profunde care vă influențează viața. Vom explora tehnici de auto-reflecție și exerciții introspective pentru a deveni conștienți de valorile, interesele și abilitățile noastre unice. Prin înțelegerea mai profundă a sinelui, vom învăța să ne gestionăm mai bine emoțiile și să facem alegeri mai potrivite pentru viitorul nostru.

Secțiunea 2: Motivare

În această secțiune, vom învăța să identificăm sursele de motivație și cum să ne menținem pasiunea și entuziasmul în fața provocărilor. Vom explora diferite tehnici pentru a ne seta obiective realiste și pentru a ne păstra concentrarea asupra lor. În plus, veți învăța să depășiți blocajele și obstacolele care pot împiedica progresul personal și profesional.

Cursul online de Autocunoaștere și Motivare reprezintă o oportunitate prețioasă de a vă descoperi potențialul interior și a vă atinge obiectivele cu încredere și determinare. Învață cum să-ți cunoști mai bine forțele și limitele, și dezvoltă-ți motivația interioară pentru a depăși orice provocare. Acest curs te va ghida către transformarea personală și succesul în toate domeniile vieții tale. Începe-ți călătoria spre autocunoaștere și motivație astăzi!

Curs Online Înregistrat

Durata 60 minute

Exerciții 20

Preț 100 ron

Lansare 1 Septembrie

Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare www.raduprisacaru.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Branding Personal, Mentorat, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Planifica Acum o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Cursul a fost PreLansat la Conferinta de Autocunoastere si Motivare

Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  1 septembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram