2 metode de a trai in PREZENT

2 metode de a trai in PREZENT

2 metode de a trai in PREZENT

Îmi amintes din copilărie. odată într-o vară, când eram tânăr, o persoană cu vise mari și o imaginație bogată. Întotdeauna îmi petreceam timpul gândindu-mă la viitor, visând la aventuri și planificându-mi succesul. Dar, în căutarea mea permanentă de a construi un viitor perfect, uitam să trăiască în prezent.

Într-o zi, în timp ce priveam distrat pe fereastră, l-a observat pe bunicul meu cu o privire blândă și senină. Liniștea și fericirea emanate de acesta m-au intrigat, așa că m-am hotărât să-l întreb despre viața lui.

Bunicul mi-a spus că a avut și el visuri și planuri în tinerețe, dar a învățat că secretul fericirii se află în a trăi în prezent. Acesta mi-a povestit cum trecutul poate fi regretat și viitorul poate fi incert, dar prezentul este tot ce avem cu adevărat.

Cu fiecare cuvânt al Bunicului, am început să înțeleag importanța de a trăi în prezent. Mi-am dat seama că planificarea viitorului era importantă, dar nu ar trebui să mă consume în totalitate. Trebuia să-mi opresc gândurile și să mă bucur de fiecare clipă.

Am început să îmi concentrez atenția asupra micilor detalii care îmi umpleau viața de bucurie: o plimbare în parc, râsetele prietenilor, aroma cafelei dimineții și apusurile spectaculoase. Am devenit conștient de frumusețea vieții și de cum fiecare moment poate fi valorificat.

Trecut - PREZENT - Viitor

Pe măsură ce am învățat să trăiesc în prezent, mi-am schimbat atitudinea față de viitor. Nu mai căut perfecțiunea, ci mă concentrez asupra pasiunilor mele și a îmi urma visurile cu entuziasm. Nu mai amân bucuriile și îmbrățișez fiecare oportunitate care mi se oferea.

Când am descoperit că trăind în prezent, fericirea nu mai era un scop, ci o stare de spirit constantă. Am devenit mai prezent pentru ceilalți și am creat legături autentice cu oamenii din jurul meu.

Astfel, am învățat lecția importantă de a trăi în prezent. Nu mai trăiam doar în viitor, ci în fiecare moment. Și astfel, am descoperit că bucuria vieții se află în prezent, în fiecare clipă pe care o trăiesc cu adevărat.

2 metode de a trăi in PREZENT

Vă recomand 2 metode de a trăi in PREZENT:
1.Atenția constantă în trup (trupul este mereu prezent)
2.Atentia constantă asupra respirației

Pe mine aceste 2 metode mă aduc mereu in PREZENT. Incercați-le si Voi!

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romani

2 metode de a trai in PREZENT www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  27 iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram