A fi Lady Pi

A fi Lady Pi

A fi Lady PI (π)

V-ati prins ca este un joc de cuvinte, insa vreau sa stiti ca, pentru mine, este mai mult de atat. Este o responsabilitate si asumare, a faptului de a fi o LADY. Dar si de a demonstra in tot ceea ce fac echilibrul si constanta numarului Pi.

A fi femeie este ….pot spune provocator.

Eu am busit-o de cateva ori in viata, cand in loc sa imi iau o palarie minunata, mi-am luat un baston, nu de maresal …. ci mai degraba niste cojones. Poate ca circumstantele m-au impins sa fac asta. Alegand sa o cresc singura pe fetita mea de 1 an si jumatate, pentru a parasi o relatie marcata de cateva episoade de violenta domestica, am inceput sa exercit si actiuni barbatesti. Mai aveam putin si dadeam cu trafaletul prin casa si montam mobila pe pereti, noroc ca (si aici multumesc corpului meu si constitutiei mele) nu am destula forta, si am apelat la mesteri pentru situatiile acestea.

Intr-o societate in care se militeaza atat de mult pentru “egalitate” intre barbati si femei, am zis ca “Da!, asta vreau si eu. Ca de asta am invatat atata!”. Si am ajuns astfel sa muncesc mult, la birou, si apoi sa am si munca de mama full time, acasa. Trageam de mine in doua directii, sa fiu barbat si sa fiu si femeie.

Si am pierdut din intensitatea a doua aspecte: blandetea si creativitatea. Aspecte care defineau exact ceea ce era meu: femeie.

Vreti sa stiti care a fost costul? A fost o a doua relatie esuata, de data asta cu un divort dureros; o relatie in care, chiar daca il iubeam, nu am stiut sa ii arat indeajuns, pentru ca, in inertia de a conduce si a fi eu cea care hotaram si stiam mereu ce e mai bine, i-am subestimat barbatia, am gresit … si nu a fost departe de a se duce la alta femeie. Si am inceput sa analizez ce am gresit.

Si sa imi recapat feminitatea.

Astfel ca am urmat cursuri (da, cursuri!), cursuri care sa imi aduca aminte ce sunt eu de fapt. Si sa inteleg ca rolul meu este sa empatizez mai mult, sa ascult mai mult, sa ma las sa fiu emotie, fara a fi stapanita de asta. Am descoperit fustele din dulap si rochiile vaporoase, care m-au ajutat sa imi recapat puterea mea, sa eman adevarata putere din interior, fiind ceea ce sunt. Femeie, si Lady.

Cursurile de feminitate au venit la pachet cu alte actiuni pe care le-am facut, in directia de a ma redescoperi pe mine si puterea mea interioara. Astfel ca am inceput sa fac lucruri care sa imi aduca bucurii, pentru sufletul meu. Sunt pasionata de carti si cursuri de dezvoltare personala si nu numai. Dupa doua certificari internationale obtinute pe Project Management in Prince si Agile (foundation si practitioner), am decis sa fac un alt curs, prin care sa ajut oamenii - astfel ca am inceput sa fac Bowen. Si asta pentru a putea sa ma apropii si sa ajut oamenii. Daca mi-a dat Universul nu unul, ci mai multi talanti, am decis ca e responsabilitatea mea sa ii valorific.

Insa, am invatat mereu, cat de e importanta este intotdeauna armonia, in tot si in toate.

Indiferent de actiunile pe care le fac, sa vad mereu cine sunt, insa sa imi aduc aminte ce sunt si ceilalti. Sa ma manifest acolo unde imi este locul, insa aducand mereu valoare. In feluri unice si potrivite mie … irepetabile, precum cifrele numarului Pi. Nu degeaba π (pi) este un numar irational, adica valoarea lui nu poate fi exprimata sub forma de fractie – acum nu as putea sa ma exprim impartindu-ma fara sa imi pastrez unitatea mea si esenta. Nu degeaba π (pi) este un numar transcendent si infinit (3.14159265358979323846264338327950288…)- aceasta titulatura imi arata potentialul meu, pe care l-am descoperit, l-am consitentizat si mi-l asum. Este acelasi potential divin pe care il ai si tu in tine.

Eu sunt Lady Pi, incantata de cunostinta. Tu cum te descoperi pe tine?

Lady Pi www.raduprisacaru.ro Articol www.raduprisacaru.ro

A fi Lady Pi

Lady Pi - ladypi@raduprisacaru.ro

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Citeste toate Articolele scrise de Lady Pi

Publicat pe  23 martie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram