Auto-motivare - Dezvoltare Personala

Auto-motivare - Dezvoltare Personala

Auto-motivare - Dezvoltare Personala

Auto-motivare - Dezvoltare Personala www.raduprisacaru.ro

În umbra copacilor înalți din Iași, am învățat cea mai prețioasă lecție de la bunicul meu, Dumitru. Era un bărbat în vârstă cu ochi strălucitori și un zâmbet cald, care a trăit o viață plină de provocări, dar și de reușite memorabile. Bunicul meu era un maestru al poveștilor și al înțelepciunii, transmițându-mi secretele motivației personale.

Într-o zi de vară, pe când stăteam in parcul de lângă bloc, privind cum frunzele dansează în briza blândă, Dumitru mi-a povestit despre anii săi de tinerețe, despre cum a clădit o gospodărie prosperă din nimic. "Cheia succesului", mi-a spus el cu voce joasă, "este să te motivezi singur, chiar și când nimeni altcineva nu crede în tine."

Mi-a explicat cum, în zilele grele, când totul părea să meargă împotriva lui, își amintea de un simplu adevăr: fiecare obstacol este o ocazie de a crește. "Nu aștepta să te motiveze alții", îmi spunea. "Găsește acea scânteie în tine și las-o să te conducă."

Am ascultat cu atenție, absorbind fiecare cuvânt. Înțelegeam că motivația personală nu este doar despre a atinge obiective, ci despre a te ridica deasupra îndoielilor și fricilor. Bunicul meu, cu viața sa plină de lecții, a fost cel mai bun profesor.

De atunci, de fiecare dată când mă confrunt cu provocări, îmi amintesc de cuvintele lui Dumitru. Îmi aduc aminte să mă uit în interior, să găsesc acea forță lăuntrică care mă face să merg mai departe. În amintirea lui, am învățat să fiu propriul meu susținător, ghidat de lecțiile de viață împărtășite în zilele liniștite de vară de la Iași.

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Auto-motivare - Dezvoltare Personala www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  21 noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram