Calendar 2024

Calendar 2024

Calendar 2024

Salutare comunitate Holistică!

Cu entuziasm și bucurie, vă prezentăm calendarul nostru de evenimente pentru anul 2024, plin de oportunități de creștere personală și conexiuni profunde! Suntem dedicați să vă oferim experiențe holistice, evenimente corporate transformative și divertisment de calitate, toate gândite să vă îmbogățească viața.

În cadrul Holistic Academy, vă invităm să vă alăturați comunității noastre în călătoria către echilibru și conștientizare. 2 Festivaluri Holistice, 4 Conferințe Hoistice ale Excelenței, 4 Conferințe Holistice Online,2 Summituri Holistice Online, un Club Business Angels și un Bal Surpriză sunt doar câteva dintre experiențele care vă vor susține în călătoria voastră personală de transformare. Inscrie-te acum la evenimente.

Am lansat Radu Events prin care vom creea Evenimente corporate care sunt concepute pentru a aduce inovație și coeziune în mediul de afaceri. Workshops-uri personalizate, evenimente de team-building și seminarii interactive vă vor ajuta să construiți echipe puternice și motivate, gata să înfrunte provocările cu creativitate și determinare.

Pentru momente de relaxare și distracție, vă invităm la evenimente de divertisment de calitate. Spectacole live, petreceri tematice și seri muzicale vă vor oferi o pauză bine-meritată și momente de bucurie împărtășite cu cei dragi.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu toate detaliile și surprizele pregătite pentru voi. Utilizați hashtag-urile noastre pentru a împărtăși experiențele voastre și pentru a crea o comunitate puternică și interconectată:

#HolisticAcademy #ExcelentaHolistica #CresterePersonala #RaduEvents #DivertismentDeCalitate

Sunteți invitați să faceți parte din această călătorie extraordinară și să vă bucurați de fiecare moment alături de Holistic Academy & Radu Evets - hosted by Radu Prisăcaru în 2024! 🌟🌿

Calendar 2024 www.raduprisacaru.ro

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Calendar 2024 www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  5 ianuarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram