Calm si Stapanire de Sine - Dezvoltare Personala

Calm si Stapanire de Sine - Dezvoltare Personala

Calm si Stapanire de Sine - Dezvoltare Personala

În copilaria mea eram plin de energie și curiozitate. Aveam o fire aprigă și, adesea, îmi era greu să-mi găsesc echilibrul în fața provocărilor. Bunicul meu, un om înțelept și răbdător, a observat lupta interioară a nepotului său și a hotărât să-mi ofere învățăturile sale prețioase.

Într-o după-amiază, când razele calde ale soarelui pătrundeau prin ferestre, m-am așezat alături de bunicul meu. Într-o atmosferă liniștită, el mi-a povestit despre importanța calmului și stăpânirii de sine.

Bunicul îmi spunea: "Dragul meu Radu, liniștea și calmul sunt virtuți prețioase care ne ajută să ne dezvoltăm personal. Atunci când suntem stăpâni pe noi înșine, putem face alegeri mai înțelepte și putem face față oricăror provocări cu curaj și încredere."

Am ascultat cu atenție cuvintele bunicului meu și am încercat să-și amintesc de ele în momentele de tulburare. Bunicul mi-a arătat câteva tehnici simple de relaxare pentru a-mi recăpăta liniștea interioară.

Pe măsură ce treceau săptămânile și lunile, am început să exersez acele tehnici. Și am descoperit că pot controla valurile tumultoase ale emoțiilor mele. Prin practica zilnică a calmului, am observat cum relațiile cu cei din jur se îmbunătățeau, cum luam decizii mai înțelepte și cum mă concentram mai bine în activitățile mele.

Pe măsură ce timpul trecea, am devenit tot mai stăpân pe mine. Calmul și liniștea interioară au devenit prietenii mei constanți, iar încrederea și înțelepciunea mea s-au dezvoltat într-un mod remarcabil.

Calm si Stapanire de Sine

De atunci, am înțeles că calmul și stăpânirea de sine nu sunt doar trăsături ale maturității, ci și instrumente puternice pentru dezvoltarea personală. Am învățat că, prin a-i asculta cu atenție pe cei din jur și pe sine însuși, puteam găsi soluții mai bune și căile potrivite de a mă dezvolta și de a mă îmbunătăți.

Calmul și stăpânirea de sine sunt calități prețioase care ne ajută să ne dezvoltăm în mod armonios. Prin practica constantă a liniștii interioare, putem naviga prin viață cu mai multă încredere și bucurie, aducând echilibrul și înțelepciunea în fiecare pas al drumului nostru.

Calmul si stăpânirea de sine m-au ajutat în momentele grele. mai ales in perioada cand am fost Prefect al Judetului Iași și mai apoi in perioada cat am fost arestat, am fost judecat si am executat pe nedrept 3 ani în penitenciarele din Romania.

Nu sunt un robot. Deci mai am și eu scăpări ... dar lucrez în continuare cu mine. Același lucru vi-l recomand și vouă

Calm si Stapanire de Sine - Dezvoltare Personala - www.raduprisacaru.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romani

Calm si Stapanire de Sine - Dezvoltare Personala - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  29 iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram