Ce vine de la tine, la tine revine!

Ce vine de la tine, la tine revine!

Ce vine de la tine, la tine revine!

Ce vine de la tine, la tine revine! www.raduprisacaru.ro

Copilăria petrecută alături de bunicul meu în orașul plin de istorie și tradiție, Iași, a fost o adevărată școală a vieții. Printre multele învățături pe care le-am primit de la el, una se evidențiază în mod special în sufletul meu și îmi luminează calea în fiecare zi: "Ce vine de la tine, la tine revine."

Această simplă, dar profundă învățătură, transmisă cu blândețe și înțelepciune de către bunicul meu, este o lecție despre karma și despre modul în care energia pe care o emiți în lume se întoarce la tine. Mi-a repetat mereu că fiecare acțiune, cuvânt sau gând pe care îl avem este ca o sămânță pe care o semănăm în univers, iar recolta va fi în concordanță cu ceea ce am plantat.

De-a lungul anilor, am înțeles că această învățătură nu se referă doar la acțiunile noastre exterioare, ci și la starea noastră interioară. Atitudinea noastră, gândurile noastre și energia noastră interioară influențează în mod direct modul în care atragem experiențe și oameni în viața noastră.

Am învățat că pentru a atrage iubire, bunătate și succes în viața noastră, trebuie să fim acele persoane iubitoare, bune și perseverente. De asemenea, am învățat că atunci când ne confruntăm cu provocări sau dificultăți, este esențial să rămânem centrati în energia pozitivă și să avem încredere că totul se va rezolva în cele din urmă.

Bunicul meu a trăit după acest principiu și a fost un exemplu viu al modului în care viața ne întoarce ceea ce oferim. În fiecare zi, el a distribuit iubire, înțelepciune și bunătate, și în fiecare zi a primit înapoi aceleași daruri într-un mod sau altul.

Astfel, fiecare zi petrecută alături de bunicul meu în Iași a fost o lecție de viață în sine. Învățătura lui "Ce vine de la tine, la tine revine" rămâne un far luminos în călătoria mea și mă ghidează în fiecare pas pe drumul vieții.

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Ce vine de la tine, la tine revine! www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  7 februarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram