Construieste relatii - Asculta-ti Inima

Construieste relatii - Asculta-ti Inima

Construieste relatii - Asculta-ti Inima - Dezvoltare Personala

Noi oamenii, sumtem programati de la nastere sa traim impreuna. Nu putem sa traim in izolare pentru eternitate, altfel am inebuni. De asta nu suntem singuri pe planeta. De asta toti am fost facuti in perechi. Daca esti cineva care isi tine gandurile si sentimentele pentru sine, atunci sigur esti familiar cu senzatia de greutate.

Nu, nu vorbesc despre greutate care o simti cand ridici ceva greu. Vorbesc despre greutatea din inima. Cand tii totul in tine, nu doar traumele personale dar si traumele altor persoane, inima ta se simte din ce in ce mai grea pe zi ce trece. Vine un timp cand nu mai poti sa tii totul in tine si explodezi. Cand faci asta poti sa te ranesti pe tine si pe cei din jurul tau.

“Ce se intampla cand loamenii isi deschid inima? Se fac bine” - Haruki Murakami

 1. Nu trebuie sa tii in tine

Dupa cum am mentionat inainte, sa tii emotiile in tine poate avea rezultate oribile in care te poti rani pe tine si persoanele din jur. Ca sa nu ajungi la asta, trebuie sa ai pe cineva care sa te asculte. Ai grija cum iti alegi persoana respectiva, pentru ca trebuie sa fie de incredere.

Tine minte ca sunt persoane care o sa foloseasca cuvintele tale impotriva ta.

 1. Constuieste relatii

Cand spui ce ai pe suflet, construiesti legaturi mai puternice. Fiecare persoana cauta pe cineva cu care sa se conecteze si sa poate sa isi impartaseasca experientele. Cand impartasesti, cel mai probabil si persoana de langa tine o sa inceapa sa impartaseasca.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

 1. Vulnerabilitatea este putere

Sa impartasesti ce este in inima ta te poate face vulnerabil dar te si intareste. Arata cat ai indurat pana acum. Sa nu crezi ca vulnerabilitatea te face slab.

Nu depinzi de numeni dar cand arati vulnerabilitate iti arati partea umana si ii poti opri pe alti de a tine sentimentele in ei. Deci, vulnerabilitatea este o putere nu o slabiciune.

 1. Te simti mai liber si mai fericit

“Cea mai rea parte a amintirilor nu este durerea. Este singuratatea. Amintirile trebuie impartasite.” - Lois Lowry

Toate persoanele se simt mai bine dupa ce impartasesc. Simt ca nu trebuie sa lupte in fiecare zi de cand se trezesc. Foarte diferit, fata de cand tii totul in tine, si te simti sufocat in propriul corp. Dar, cheia ecatre libertate si fericire, este in mainile tale.

Daca nu ai pe cineva iubit care te poate ajuta sa impartasesti, atunci poti sa o faci cu un strain sau sa sa scrii pe ceva, asta te poate face sa te simti mai bine.

 1. Rezonezi cu ceilalti

Fiintele umane isi doresc sa simta ca apartin unui grup, unui loc, unei persoane. Cand o persoana tine totul in sine si nu isi impartaseste sentimentele sincere, pot deveni prada singuratatii. 

Poti sa fi inconjurat  de multe persoane dar tot sa simti ca nu poti sa impartasesti cu ei, ceea ce te face sa te simti singur.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

 1. Inveti mai mult despre tine

Cateodata, sunt niste lucruri care nu le putem admite nici macar noi dar le spunem altora. Asta ne da o sansa sa intelegem mai mult despre noi insine si sa deveim mai constienti de sine. 

Sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga nu inseamna  sa te asculte mereu orice problema ai avea. Cateodata trebuie sa si asculti, nu trebuie sa fie totul despre tine.

Cateodata cand le impartasesti unele persoane nu simt acelasi lucru si asta este normal. Nu este corect sa impartasesti niste traume emotionale cu cineva care nu este pregatit. Pana atunci, incearca terapie daca e nevoie si scrie tot ce poti intr-un jurnal. 

Construieste relatii - Asculta-ti Inima - Dezvoltare Personala Multumesc www.raduprisacaru.ro

Construieste relatii - Asculta-ti Inima - Dezvoltare Personala

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  14 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Categorii

 • Articole recente

 • Etichete

 • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


 • Descarca Acum Gratuit:

 • Articole Despre

 • Descarca Acum Gratuit

 • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram