Cum am rezistat timp de 3 ani în penitenciar

Cum am rezistat timp de 3 ani în penitenciar

Cum am rezistat timp de 3 ani în penitenciar

Toata lumea m-a intrebat - Cum am rezistat timp de 3 ani în penitenciar? Ei bine, cu ajutorul lui Dumnezeu, gândirii pozitive, cu încredere în mine și dezvoltarea personală.

În viața noastră, întâlnim adesea provocări și momente dificile care ne testează rezistența și puterea interioară. Aceasta este povestea mea despre cum am reușit să rezist timp de 3 ani în penitenciarele din Romania, datorită ajutorului lui Dumnezeu, gândirii pozitive, încrederii în mine și dezvoltării personale.

În primele mele zile din penitenciar, am fost copleșit de sentimente de teamă, singurătate și regret. Însă, în loc să mă lăs înfrânt de aceste emoții negative, am ales să mă conectez cu spiritualitatea mea și să cer ajutorul lui Dumnezeu. Rugăciunile și credința mea m-au învățat să găsesc speranță și lumină în cele mai întunecate momente.

Pe lângă credința mea, am descoperit puterea extraordinară a gândirii pozitive. În fiecare zi, m-am antrenat să-mi îndrept atenția către lucrurile bune din viața mea și să găsesc motive pentru a fi recunoscător. Am realizat că, chiar și în penitenciar, existau oportunități de creștere și învățare. Am început să citesc cărți motivaționale, și să îmi propun obiective realiste pe termen scurt, pe care să le ating.

Pe măsură ce timpul trecea, încrederea mea în mine a crescut. Am învățat să mă accept așa cum sunt și să-mi recunosc valorile și calitățile. Am început să mă implic în activități productive și educaționale disponibile în penitenciar, cum ar fi cursuri si muncă. Am citit foarte mult si am impartasit din cunostintele mele, iar aceste activități creative mi-au adus pace și satisfacție interioară.

Cum am rezistat timp de 3 ani în penitenciar

Dezvoltarea personală a devenit o prioritate pentru mine în acei trei ani. Am lucrat asiduu pentru a-mi îmbunătăți abilitățile și cunoștințele, în speranța de a-mi construi o viață mai bună după eliberare. Am dezvoltat relații pozitive cu alți deținuți și am participat la programe de reabilitare și reintegrare socială. Această implicare activă m-a ajutat să-mi schimb perspectiva asupra vieții și să cred într-un viitor mai bun.

Astăzi, când privesc înapoi, îmi dau seama că acei trei ani dificili în penitenciar m-au transformat într-o persoană mai puternică și mai toleranta. Acesti 3 ani m-au ajutat sa devin ceea ce sunt astazi.

Astazi se împlinesc 9 ani de la momentul în care o hotărâre nedreaptă definitivă a fost data împortiva mea.

Mulțumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si nu m-au lăsat la greu în acei 3 ani.

Nu uitați!- NIMIC NU ESTE VEȘNIC!

Iar ARIA NU SE TERMINA DECAT DUPA CE CANTA GRĂSANA - în cazul meu CEDO. Astept cu mare speranță terminarea acestui Proces.

Se ne vedem cu bine

Cum am rezistat timp de 3 ani în penitenciar - www.raduprisacaru.ro

Dezvoltare Personală, Coaching, Branding Personal, MentoratMarketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Cum am rezistat timp de 3 ani în penitenciar - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  14 iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram