Cum devin placut - Dezvoltare Personala

Cum devin placut - Dezvoltare Personala

Cum devin placut - Dezvoltare Personala

O persoana ar trebui mereu sa incerce sa aiba o personalitate care sa fie placuta de toata lumea. Tu ii inviti pe alti sa participe la conversatie prin actiunile si atitudinea ta. Daca esti o persoana pozitiva si agreabila, oamenii simt asta si isi doresc sa interactioneze cu tine pentru ca le plac personalitatea ta. Pe de alta parte, daca esti arogant, probabil ai sa ajungi singur. 

Deobicei, toata lumea isi doreste sa fie placuta de celelalte persoane din jur pana si de cei necunoscuti. Acest lucru nu poti sa il primesti doar daca ti-l doresti. Trebuie sa faci eforturi personale in timp ce lucrezi la atitudinea si personalitatea ta. 

Poti sa ajungi placut de toata lumea daca urmezi urmatoarele sfaturi:

Fii prietenos si zambeste

Poti sa incepi “drumul” de a deveni persoana favorita prin a zambi oamenilor chiar daca nu ii cunosti. A zambi este un gest de blandete si bunatate. Daca ai o fata dura si aroganta tot timpul, nimeni nu o sa se simta comfortabil sa vorbeasca cu tine mai ales cand ai expresia asta faciala. 

Nu da impresia de negativitate sau impolitete pentru ca aceste lucruri ii face pe oameni sa isi piarda interesul pentru tine. Trebuie sa ai multa grija in timp ce vorbesti cu alte persoane si cum te prezinti. O atitudine prietenoasa este esentiala daca vrei sa inviti pe altcineva sa faca conversatie cu tine. Lumea nu prea este interesata de o persoana rezervata sau de cineva arogant. Ai doar 3 secunde pentru a crea o impresie buna.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Asculta cu concentrare

Ca sa ajungi sa te placa lumea, trebuie sa inveti sa vorbesti dar la fel de mult trebuie sa inveti sa asculti. Lumea o sa doreasca sa vorbeasca cu tine cand le acorzi atentia cuvenita. Asta ii invita sa imparta lucruri si sentimente cu tine, chiar sa iti ceara sfatul cu privire la unele aspecte. 

Cu cat o sa fie mai puternica abilitatea ta de a asculta, cu atat o sa isi doreasca lumea sa vorbeasca cu tine. In timp ce asculti, nu intrerupe pentru ca poti creea o imagine proasta. 

Fii flexibil si activ in conversatie

Cand vorbesti cu cineva, depinde de atitudinea ta, daca persoana respectiva o sa isi mai doreasca sa vorbeasca cu tine sau nu. Flexibilitatea si energia ta lasa o impresia despre personalitatea ta. Daca incepi sa critici, lumea nu o sa se mai simta comfortabil sa vorbeasca cu tine despre subiectul respectiv.

Limbajul trupului conteaza foarte mult

Oamenii comunica 70% non-verbal. Limbajul trupului arata foarte clar daca esti interesat si vrei sa asculti conversatia sau nu. Este normal ca lumea sa nu vrea sa vorbeasca cu persoanele care arata gesturi de dezinteres. 

Daca vrei sa ajungi o persoana placuta de toata lumea, trebuie sa arati gesturi pozitive si in concordanta cu conversatia. Trebuie mentinut contactul vizual, in timp ce limbajul corpului trebuie sa fie invitational si deschis. 

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Fa complimente

Sa faci complimente oamenilor, chiar si celor pe care nu ii cunosti personal, poate avea un impact major. Cand ii spui cuiva ceva pozitiv, oriundea ai fi , persoana va crede ca ai o personalitate foarte buna. Toata lumea vrea sa vorbeasca cu o persoana prietenoasa, si prin complimente, poti sa inviti lumea sa fie deschisa si sa vorbeasca cu tine. 

Deci, daca crezi ca ai potential sa atragi atentie asupra ta si sa creezi conversatie in jurul tau, tehnicile mentionate mai sus ar trebui sa te ajute. Acestea sunt niste schimbari simple care le poti face pentru personalitatea ta, dar  o sa aiba un impact imens. Astfel vei deveni placut.

Cum devin placut - Dezvoltare Personala Dezvoltare Personala 13 www.raduprisacaru.ro

Cum devin placut - Dezvoltare Personala

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Publicat pe  4 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram