Cum folosesc Timpul Performerii de Top? (video)

Cum folosesc Timpul Performerii de Top? (video)

Cum folosesc Timpul Performerii de Top? Dezvoltare Personala

Fiecare persoană de pe planetă are alocate 1440 de minute în fiecare zi; modul în care alegi să le folosesti face diferența. Din păcate, gestionarea eficientă a timpului poate fi uneori o provocare. Pentru a te ajuta să profiți la maximum de timpul pe care ți l-ai acordat, consultă aceste 10 sfaturi simple și eficiente de gestionare a timpului:

Abordează mai întâi cele mai importante sarcini.

Asta se numește „Eating That Frog”! Începe în fiecare zi abordând mai întâi cea mai mare și mai înfricoșătoare sarcină. Când faci asta, orice altceva va fi simplu.

Schițeaza un sistem de prioritizare a sarcinilor numit Metoda ABCDE. În această metodă, sarcinile A vin întotdeauna înainte de sarcinile B și sarcinile B înainte de sarcinile C. Sarcinile D sunt delegate, iar sarcinile E sunt eliminate complet. Respectând această metodă, te poți asigura că abordezi întotdeauna cele mai importante lucruri mai întâi și îți folosești timpul cât mai înțelept.

Fă o listă de sarcini / Fă un To-Do List.

Listele de sarcini au un mod de a ajuta oamenii să își organizeze sarcinile. Acestea creează, de asemenea, o întruchipare fizică a existenței sarcinilor, amintindu-ți că acestea trebuie realizate și îți oferă stimulente pentru a începe să verifici/bifezi articolele. Asigură-te că utilizezi o listă pentru a rămâne organizat.

Divizează și cucerește.

Dacă ai de îndeplinit o sarcină majoră, încearcă să o împarți într-o grămadă de sarcini mai mici. Această colecție de sarcini mai mici va părea mult mai puțin intimidantă decât pare sarcina atunci când este privită ca întreg.

Obține impulsul.

După ce ți-ai împărțit sarcina mare într-o grămadă de sarcini mai mici, alege-o pe cea mai mică din grup și indeplineste-o. Să începi este adesea cea mai grea parte. Odată ce ai inceput, continuarea va fi mult mai ușoara.

Concentrează-te pe negativ.

Frica este un motivator excelent și, dacă sarcinile tale sunt importante, nerealizarea acestora va avea cu siguranță unele consecințe negative. Deși nu dorești să te concentrezi atât de mult pe aceste consecințe încât să le permiți să te transforme într-o frenezie îngrijorată, o mică îngrijorare poate fi excelentă pentru inlaturarea amânării.

Vino pregătit.

Când începi o sarcină, asigură-te că detii tot ce ai nevoie pentru a o finaliza.

Ia-ți timp să te relaxezi.

Un pic de relaxare este cruciala pentru menținerea unei mentalități pozitive și motivate. Dacă lucrezi în mod constant fără să îți aloci timp pentru a te odihni și a-ți aduna gândurile, te vei epuiza rapid și vei fi în imposibilitatea de a-ți îndeplini în mod eficient sarcinile, indiferent cât de mult vei încerca. Recomandarea mea personală pentru timpul de relaxare este meditația sau sportul, dar fă ceea ce te ajută pe tine.

Recompensează-te.

De fiecare dată când finalizezi o sarcină (sau o parte semnificativă a unei sarcini) recompensează-te. Nu trebuie să fie ceva foarte important; ieși afară și întinde-te, ia o prăjitură din dulap, verifică-ți telefonul sau executa orice altă activitate scurtă, dar plăcută, de care te-ai putea bucura. Atâta timp cât recompensele tale nu încep să îți ocupe prea mult din timp, ele pot fi o modalitate puternică de a te motiva să începi să verifici articolele din lista de sarcini.

Lucrează mai inteligent, nu mai greu.

Înainte de a incepe o sarcină, fă un pas înapoi și analizează cel mai bun mod de a face acest lucru. De multe ori, câteva minute de pregătire vor ajuta si vei economisi ore de muncă ineficiente.

Deleagă.

Cei mai buni lideri știu cum să delege corect sarcinile. Dacă există o muncă pe care îți poți permite să o externalizezi sau să o delegi altcuiva, fă-o. În acest fel, te poți asigura că eforturile tale sunt întotdeauna axate pe sarcinile care sunt cele mai importante pentru tine.

Scrie-mi in Comentarii care sfat te-a ajutat sa iti organizezi mai bine timpul.

Cum folosesc Timpul Performerii de Top? Dezvoltare Personala Timp www.raduprisacaru.ro

Cum folosesc Timpul Performerii de Top?

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Publicat pe  16 februarie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram