Cum sa ajungi la timp - Managementul Timpului

Cum sa ajungi la timp - Managementul Timpului

Cum sa ajungi la timp - Managementul Timpului

In primul rand, este important sa icluzi ideea de "cum sa ajungi la timp" ca o parte integranta din atitudinea ta fata de timp. Nu ai sa ajungi mereu la timp - chiar daca vorbim despre programari, deadlineuri sau chiar un film la cinema- daca nu ai investit destul timp in abilitatea managementul timpului.

In al doilea rand, a fi punctual tine de atitudine. Multi dintre noi ajungem tarziu la evenimente pentru ca, mergem la evenimente care nu sunt importante pentru noi. Incearca asta: nu spune ca ajungi la evenimente care nu sunt importante pentru tine. Foloseste timpul pentru lucruri care sunt importante pentru tine.

Iata cateva propuneri care te vor ajuta la managementul timpului:

Planifica icluzand neprevazutul.

Adauga mereu 25% din timpul estimat sa ajungi undeva sau sa finalizezi orice activitate. Daca crezi ca dureaza 30 minute sa ajungi la munca, da-ti 40 de minute. Daca ai nevoie de 12 ore sa termini o activitate, sa te asiguri ca ai macar 15 la dispozitie. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa ai parte de laude, deoarece toata lumea vede ca esti in grafic si esti un angajat miracol.

Sa ai lucrurile pregatite cu o noapte inainte

Daca te trezesti greu dimineata, trebuie sa te asiguri ca pregatesti totul cu o seara inainte. Pune hainele, cheile, protofelul etc. in pantaloni pentru ziua de maine. In asa fel incat, dimineata, te trezesti, te imbraci, iti iei lucrurile si pleci.

Invata sa estimezi mai bine cat dureaza activitatile

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Poti sa folosesti o aplicatie pe telefon, ca sa vezi cat dureaza sa completezi o activitate. Inregistreaza aceste activitati ca sa poti estima pe viitor cat dureaza o activitate similara.

Incearca sa programezi evenimentele cu 10 minute inainte

Daca ai o intalnire la ora 15:00, pune in calendar la ora 14:50, de exemplu. Dar sa ai tot timpul 10 minute ceva de facut, care pot sa iti ocupe timpul, daca ajungi cu 10 minute mai devreme. 

Sa iti faci plinul cand ajungi la ¼ din totalul rezervorului.

Nu lasa rezervorul sa te faca sa intarzii undeva. Cand ajungi la ¼ din rezervor poti sa faci mereu plinul sa nu pierzi timp mai tarziu.

Foloseste un cronometrul

Poti sa iti cumperi un cronometru digital ieftin si sa il folosesti pentru a trespecta timpul planificat. Iti imparti activitatile mici in parti de 10 minute si incepi!

Planifica managementul timpului

Cum sa ajungi la timp - Managementul Timpului Dezvoltare Personala Timp 2

Cum sa ajungi la timp - Managementul Timpului

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  30 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram