Cum sa devii popular - Dezvoltare Personala

Cum sa devii popular - Dezvoltare Personala

Cum sa devii popular - Dezvoltare Personala

Daca vrei sa devii popular in grupul tau de prieteni , in cadrul echipei cu care lucrezi, atunci trebuie sa faci cateva schimbari.

Una dintre cele mai importante nevoi ale omului este dorinta de a fi important. Atunci cand ii vei face pe cei din jurul tau sa se simta importanti, ei te vor aprecia, iti vor cauta compania, iti vor deschide orice usa.

Acesta este secretul pentru a deveni popular atat la munca cat si in grupul tau de prieteni.

In viata de zi cu zi, in familie, in grupul de prieteni, daca esti placut, daca esti social, vei fi fericit, vei deveni persuasiv si ii vei putea influenta pe cei din jur in directia buna.

Daca faci afaceri, atunci cand te faci placut partererilor de afaceri, cand ii faci pe acestia sa se simta imporanti, iti cresti sansele de a face afaceri profitabile. Nu uita. Afacerile se fac intre Oameni, nu intre Companii.

Daca lucrezi in vanzari, ceea ce vor simti clietii tai in legatura cu tine, va influenta hotararea lor de a cumpara si iti va determina direct veniturile.

Daca devii popular iti vei creste increderea in tine si astfel vei contribui la Dezvoltare Personala

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Iata 6 sfaturi pentru a deveni placut in orice grup:

  1. Priveste viata si orice intamplare pozitiv. Incearca sa gasesti partea pozitiva in orice intamplarte si concentreaza-te pe ea. In orice criza apar si oportunitati. Deschide-ti mintea catre aceste oportunitati.
  2. Zambeste. Zambeste oricarei persoane. Foloseste onest zambestul "sunt-fericit-sa-te-intalnesc". Nu forta lucrurile, fi sincer. Nu judeca si nu critica interlocutorii tai. Fiecare are motivele sale.
  3. Multumeste pentru orice lucru pe care interlocutorul tau l-a facut pentru tine. Toata lumea doreste sa ii fie apreciat efortul. Nimeni nu iti este dator cu nimic, deci apreciaza orice efort, oricat de mic ar fi el. Rostirea cuvantului magic "Multumesc" il face pe interlocutor sa se simta important, apreciat, ii creste increderea in sine si il face fericit.
  4. Fa complimente sincere. Nu fi zgarcit cu ele. Admira sincer alegerile interlocutorior in materie de haine, masini, pantofi, genti, casa sau apartament, diplomele obtinute. Invata sa primesti si sa pretuiesti si tu complimentele care ti se fac.
  5. Fi prezent si implicat in discutia cu ei. Acorda-le tuturor atentia meritata. Nu lasa sa se vada faptul ca esti obosit, plictisit sau neinteresat. Invata sa asculti participativ, pune intrebari, empatizeaza cu interlocutorii.
  6. Apreciaza si lauta realizarile interlocutorilor tai. De cele mai multe ori ii va face fericiti. Cateva cuvinte spuse la momentul potrivit iti vor deschide drumul catre inimile si mintile lor

Daca aplici aceste sfaturi vei ajunge sa fii cautat si apreciat de catre interlocutorii tai, fie ei membrii familiei, prieteni, parteneri de afaceri, colegi si chiar sefi.

Cum sa devii popular - Dezvoltare Personala Dezvoltare Personala 12 www.raduprisacaru.ro

Cum sa devii popular - Dezvoltare Personala

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Publicat pe  7 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram