Cum sa evit lucrurile care ma distrag

Cum sa evit lucrurile care ma distrag

Cum sa evit lucrurile care ma distrag

Avem un numar mare de distrageri in fiecare zi. Trebuie sa gasim o modalitate sa eliminam aceste distrageri si sa ne concentram sa avem cel mai bun si productiv mod de gandire.

Totul se rezuma la gasirea mediului care vi se pare natural, eliminand in acelasi timp lucrurile care nu au sens si care nu functioneaza asa cum doriti.

 1. Foloseste tehnologia

 Sunt instrumente care iti permit sa identifici si sa previi distragerile in mod natural. Ajuta foarte mult pentru ca ajungi sa vezi cat timp petreci cu lucrurile inutile. Dupa ce primesti aceste rapoarte, poti regla rapid modul de lucru, astfel incat sa imbunatatesti productivitatea. 

O sa dureze ceva timp pentru a face asta, insa utilizarea tehnologiei pentru a studia distragerile sau chiar a le bloca poate ajuta foarte mult. Exista instrumente de software care va vor impiedica accesul la retele de socializare, de exemplu, deci incercati sa le utilizati daca aveti nevoie. 

 1. Fa pauze

De multe ori, te indrepti catre distrageri pentru ca ai nevoie de o pauza. Fa doar o pauza direct si vei obeserva ca starea ta de spirit o sa fie proaspata de fiecare data. Cu siguranta ajuta si iti va oferi o modalitatea surprinzatoare de a inlatura distragerile din trecut in mod natural. 

 1. Organizeaza lucrurile pe biroul tau

Daca biroul tau este dezordonat, atunci asta va ajunge sa influenteze modul in care iti indeplinesti sarcinile si modul in care sfarsesti distras. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa sa organizezi deseori lucrurile pe birou si sa faci curat. Asta iti va aduce un sentiment de calm si astfel te vei putea concentra mult mai mult pe munca. 

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

 1. Incepe sa lucrezi dimineata devreme

Motivul pentru care doresti sa faci acest lucru este ca vei face cele mai provocatoare sarcini dimineata. Apoi, restul zilei va fi pentru celelalte lucruri, care sunt mai putin critice. In acel moment, vei dori sa finalizezi sarcina si sa mergi acasa mai devreme, astfel incat sa nu acorzi atentie distragerilor. 

 1. Termenele ajuta foarte mult

Daca ai termene limita te ajuta imens si este o idee excelenta sa incerci sa vezi cum functioneaza pentru tine. Cel mai esential aspect cu termenele limita este ca vei fi pe deplin concentrat pe acea sarcina. Dupa ce ai terminat, lucrurile sunt mai bune si mai clare. 

Cu siguranta nu este un lucru usor de realizat, dar ia in considerare acest lucru si va merita. 

 1. Concluzie

Evitarea distragerilor inseamna sa ai mai mult control asupra vietii tale si a modului in care lucrezi. Trebuie sa fii mai organizat si ar trebui sa iei in considerare si activitatile care le faci pentru a vedea te va distrage. Dupa ce stii asta, lucrurile vor fi mult mai usoare si nu va trebui sa iti mai faci griji cu privire la alte probleme. 

Da, la inceput este destul de provocator, dar cu cantitatea potrivita de rabdare, vei putea face acest lucru. Rezultatele vor veni. 

Cum sa evit lucrurile care ma distrag Gaseste-ti Pacea www.raduprisacaru.ro

Cum sa evit lucrurile care ma distrag

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  24 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Categorii

 • Articole recente

 • Etichete

 • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


 • Descarca Acum Gratuit:

 • Articole Despre

 • Descarca Acum Gratuit

 • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram