Cum sa faci un Weekend Productiv

Cum sa faci un Weekend Productiv

Cum sa faci un Weekend Productiv

Weekend-urile sunt cea mai asteptata perioada cand poti sa te distrezi sau sa te relaxezi. Toata lumea e obosita de rutina din timpul saptamanii si cred ca weekend-ul este o binecuvantare. Poti sa iti faci timp pentru tine, poti sa iti petreci timpul cu prietenii sau familia.

Daca vrei sa te bucuri de weekend, trebuie sa faci ceva productiv care sa te satisfaca si sa te implineasca. Acum, intrebare este cum poti sa iti faci weekend-ul productiv? Pai, uite cateva moduri in care ai putea:

Fa-ti planuri potrivite

Serile de duminică sunt cele mai dorite, asa ca trebuie planificate cum trebuie. Pentru a avea weekend productiv si placut, trebuie sa stii exact ce și cum sa faci. Este necesar sa ai timp pentru toate, dar nu poți face asta daca iei lucrurile aleatoriu. Planifică-ti totul, iar apoi vei putea să iti petreci timpul cum trebuie.

Activitati Fizice

“Acitivitatea conduce catre productivitate”. Daca vrei sa faci ceva productiv in weekend, trebuie sa fie ceva benefic pentru tine. Este normal ca lumea sa prefere sa doarma sau sa stea degeaba in weekend. Dar asta nu este chiat bine.

Fara indoiala, odihna este importanta, dar putine exercitii fizice si activitati o sa te tina in forma tot weekend-ul. O sa te simti mai bine si mai movitat sa faci alte lucruri. 

Fa ce te face fericit

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Incearca sa iti schimbi rutina de weekend fata de rutina din timpul saptamanii. Iti petrecei toata saptamana ocupat in birou, socializare la munca si alte lucruri. Trebuie sa fie ceva diferit ce poti face in weekend sa te simti mai productiv si mai implinit.

Cand faci lucruri care iti plac si te intereseaza poti sa o faci in cea mai buna modalitate. Acest lucru o sa iti aduca o stare satisfactie cat si te vei simti bine in weekend.

Petrece-ti timpul cu cei dragi 

"Cel mai important timp e cel cu familia" e expresia care arata cat de important este săa iti petreci timpul cu oamenii care conteaza in viata ta. Din pacate, majoritatea nu isi fac timp pentru a-l petrece cu familia lor.

Weekend-urile sunt ocaziile perfecte pentru a acorda atentie si timp de calitate persoanelor care conteaza in viata noastra.

Pauza e importanta

Mintea si corpul uman sunt ca niste masinarii. Sa poti lucra bine si eficient, sunt doua lucruri care necesita odihna si pauze. Deobicei majoritatea persoanelor isi petrec vacantele sau weekend-urile facand treaba in loc sa iasa sau sa faca o pauza de la munca. Aceasta abordare este foarte gresita si te poate face sa te simti plictisit sau obosit. 

Uita de toata tensiunea

Weekend-ul trebuie sa fie lipsit de stres! Uneori, oamenii sunt deprimati la sfarsit de saptamana. Nu si in cazul tau! Incearca sa ai planuri distractive si sa participi la intalniri ca sa scapi de stres.

Daca ai vreo problema legata de munca, poti sa o pui pe pauza pentru weekend ca sa te poti bucura de toate lucrurile care iti ofera relaxare si alinare mentala.

Cum sa faci un Weekend Productiv www.raduprisacaru.ro

Cum sa faci un Weekend Productiv

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  6 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram