Cum sa inchei anul 2021?

Cum sa inchei anul 2021?

Cum sa inchei anul 2021?

Într-o clipită, ne vom lua rămas bun de la încă un an. Fiind în perioada sărbătorilor, zilele par să treacă mai repede ca niciodată, lăsându-te cu mult mai puțin timp decât ai fi sperat.

Dacă ai amânat, acesta este momentul pentru a bifa lucrurile de pe lista ta de făcut.

Iată cele 10 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de sfârșitul anului:

  1. Stabilește obiective pentru anul viitor.

Nu aștepta până la Revelion pentru a-ți stabili obiective. În următoarele câteva zile, în timp ce ai un moment de liniște, ia în considerare ce dorești să realizezi și cum vei face lucrurile în noul an. Vei intra în anul viitor cu un sentiment de calm, având o viziune clară pentru ce urmeaza.

2. Curăță-ți dulapul.

De ce să aștepți până la primăvară? Pune-ți în ordine dulapurile acum. Vei fi gata să începi noul an cu hainele care îți plac și ai vei face loc noilor lucruri.

3. Pune-ți sănătatea la punct.

Este un lucru ușor de amânat. Cu atât mai mult dacă ai grijă de ceilalți și ai timp limitat pentru tine. Dar acesta este un domeniu în care nu este OK să lași deoparte lucrurile. Programează-ți analizele, vizitează medicul dentist, orice ai amânat până acum, doar fă-o.

4. Verifică conturile conturile de cheltuieli preplătite.

Ai nevoie de o nouă pereche de ochelari? Au mai rămas bani din contul tău de beneficii pentru ceea ce ai nevoie? Este ușor să uiți de banii pe care tehnic deja i-ai cheltuit. Revizuiește-ți conturile si fa un plan pentru a utiliza ceea ce a rămas!

Cum sa inchei anul 2021

5. Dă drumul la resentimentele refugiate.

Fă tot ce este necesar pentru a renunța la lucrurile care nu îți servesc. Fă efortul de a purta o conversație de echilibrare cu un prieten sau un membru al familiei care te-a determinat să porți/adăpostești/refugiezi orice sentiment rău. Sau, pur și simplu alege să îți lași sincer și în totalitate resentimentele să plece și să înceapă proaspete. Oricum ar fi, vei intra în noul an cu o minte limpede și cu inima deschisă.

6. Aruncă o privire înapoi./Privește înapoi.

Ai realizat ceea ce ți-ai dorit pentru an? Dacă nu, află ce te-a împiedicat și gândește-te cum să previi acest lucru în noul an.

7. Fă ca oamenii care contează să se simtă speciali.

Știi oamenii care contează cel mai mult. Este momentul ca ei să știe cât contează pentru tine. Este important să îți iei timp pentru a onora cu adevărat acele relații speciale cu familia și prietenii. Vei ajunge să primești la fel de mult din gesturi ca și ei.

8. Pune-ți în ordine documentele financiare.

Nu ar fi grozav să nu aștepți zile înainte ca taxele să ajungă datorii pentru a pune totul în ordine? Organizează acum orice document financiar pe care îl ai, astfel încât, să fii gata să trimiți totul contabilului tău. Îți vei reduce stresul și îți vei prinde contabilul când va avea mai mult timp să se concentreze asupra ta.

Cum sa inchei anul 2021?

9. Planifică o călătoriile.

Nu numai că îți face iarna mai suportabilă, ci se dovedește științific că te face mai fericit! Doar actul de a planifica o călătoriile te poate face mai fericit decât călătoria în sine.

10. Reconectează-te cu tine.

Ar putea fi la fel de simplu ca și să-ți croiești timpul în care nu crezi că trebuie să faci ceva ce îți place. De exemplu, să stai în pat o zi, să citesti o carte bună sau să vizionezi un film pe care ai vrut să-l vezi. Sau ar putea fi vorba de mai multă implicare, cum ar fi angajarea unui consilier de dezvoltare personala sau coach care să te țină pe drumul cel bun cu tot ce dorești să realizezi.

Dacă ești ca majoritatea oamenilor, te întrebi cum este deja sfârșitul unui alt an. Timpul este bunul nostru cel mai de preț. Din păcate, asta nu înseamnă că o gestionăm așa cum ar trebui. Oferă o parte echitabilă din tine însuși prietenilor, familiei și muncii. Dar nu uita de tine sau nu-ți amâna propriile nevoi. Trebuie să-ți faci timp pentru TINE.

Vei fi mult mai mult din tine când vei fi mai bun!

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Cum să închei anul 2021?

Cum sa inchei anul 2021? Dezvoltare Personala 19 www.raduprisacaru.ro

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Publicat pe  28 decembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram