Cum sa schimb trasaturile negative

Cum sa schimb trasaturile negative

Cum sa schimb trasaturile negative

Ti-ai dezvoltat trasaturi negative? Iti poti schimba personalitate? Vrei sa iei actiune in a te ajuta sa iti dezvolti trasaturi bune? Astea sunt intrebarile cele mai frecvent puse de oameni.

         Totusi, trasaturile apar in timp. Unele ne ajuta sa fim oameni buni, pe cand altele sunt negative. Dar, cu putina introspectie in comportamentul si gandirea noastra, ne putem schimba partile negative.

         Cum imi pot schimba trasaturile negative? Cum imi pot schimba personalitatea?

         Trebuie sa tii minte ca nu e usor sa introduci schimbari peste noapte. Va dura ceva timp. Solutia ideala e de a fi consistent si de a nu renunta. E bine de stiut sa tintesti in a fi un om mai bun, dar nu unul perfect! Totusi, sunt unele trasaturi toxice pe care probabil trebuie eliminate din viata ta.

         1. Pesimismul

         "Pesimismul duce la slabiciune, iar optimismul la putere."

         Esti pesimisti? Stii pe cineva care e pesimist? O persoana care gandeste negativ tot timpul, cineva care vede numai lumina negativa din viata. E ca si cum cauta sfarsitul si tristetea in orice situatie.

         Dar, doar nu vrei sa fii pesimist, nu? Daca nu, atunci e necesar sa iei totul positiv si sa primesti numai oameni positivi in viata ta.

         Incepe sa gandesti mai optimist. Concentreaza-te pe posibilitati, mereu citeste povesti care te motiveaza; incearca sa faci efort fizic in fiecare zi. De asemenea, daca te afli intr-o situatie nefericita, pur si simplu incearca sa te scoti din ea. Tine minte, numai optimismul te poate ajuta sa devii o persoana mai buna.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

         2. A fi prea sensibil

         Iei totul prea in serios? Supra-analizezi, chiar si evenimente mici? Pui toate cuvintele altora la suflet? Daca da, atunci trebuie sa iti imbunatatesti partea asta.

         Insa, tine minte, nimeni din jurul tau nu vrea sa stea cu cineva care nu poate lua lucrurile mai usor. Nu fte comporta ca un copil. Deci, invata sa iei lucrurile mai usor si sa fii puternic!

         Mereu pastreaza-te la distanta de situatiile care nu iti fac pe plac. Poti reactiona intr-o anumita situatie, dar sa te uiti si la celelalte posibilitati. Doar calmeaza-te, analizeaza, si gandeste din nou.

         3. Nu esti Judecator:

         "Nu mai judeca pe altii, incearca sa te axezi la ce nu merge bine in viata ta."

         Nu judeca! Nimeni nu e perfect! Judecata este ca o lama cu doua taisuri. Nu doar ca ranesti stima de sine a celeilalte persoane, dar iti pierzi si tu vremea.

         Nu te mai uita la ce fac altii si fii atent la ce faci tu pentru cei din jurul tau. Schimba-ti vederea catre tine si atinge-ti scopurile.

         E normal sa fii curios, dar nu rautacios. Poti observa lucrurile si evenimentele din jurul tau fara a comenta. Incearca sa le intelegi mai intai. Pune-te in locul altora, si gandeste. Odata ce ai invatat sa intelegi, mai tarziu vei accepta persoanele pentru ce sunt.

         4. Nu incerca sa faci pe plac altora!

         Cum spune si titlul. Nu incerca sa imbraci lucrurile mai frumos. Nu te va ajuta in nic iun fel. Daca esti asa, atunci clar trebuie o schimbare.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

         Trebuie doar sa fii tu mai bun, fara a face pe plac altei persoane. Deghizandu-te in a fi altcineva poate fi cel mai rau lucru pe care ti-l poti face tie. Accepta daca cineva nu te place pentru cine esti.

         Doar accepta realitatea! Nu poti face pe toata lumea fericit.

         Astea sunt doar cateva trasaturi negative la care trebuie sa lucram. Sincer, niciuna dintre ele nu ne ajuta in viata. Ele iti doar fac viata mai neplacuta,

Cum sa schimb trasaturile negative Dezvoltare Personala 8 www.raduprisacaru.ro

Cum sa schimb trasaturile negative

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  21 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram