De ce imi trebuie un Scop in Viata? NLP (video)

De ce imi trebuie un Scop in Viata? NLP (video)

De ce imi trebuie un Scop in Viata? NLP

Unul dintre cele mai mari daruri ca om este abilitatea de a alege cum să-ți trăiești viața. Alegerea de a fi părinte sau nu; alegerea de a învăța la facultate sau de a alege o ucenicie. Sau alegerea de a încălca regulile prin proiectarea propriului viitor. Sigur, beneficiile alegerii corecte sunt imense și sentimentul de împlinire chiar mai bun.

Cum încetezi să trăiești o viață cu identități false și în schimb să îți onorezi propriile chemări și credințe? Cum îți schimbi setările minții prin NLP (Programare Neuro-Lingvistica)?

Te simți chemat de o menire care este mai mare decât tine.

Deși stabilirea unor scopuri nu va garanta salarii mai mari și proprietăți de lux, există dorința de a face parte din ceva mai mare decât tine. Vrei să faci parte din mișcări care au un impact pozitiv asupra lumii și care lasă o moștenire pentru generația viitoare.

Numește-o credință, idee sau orice altceva cu care dorești să te aliniezi. Acest sentiment al ancorei face posibilă navigarea prin viață până când ești capabil să îți vizualizezi existența pe pământ dintr-un motiv specific, care la rândul său, îți permite să petreci mai mult timp pentru a-ți găsi chemarea.

Îi ajuți pe alții să-și trăiască visul prin atingerea scopurilor lor.

Un avantaj pentru a trăi pentru scopul tău este că îți descoperi punctele forte și să fii mai dispus să acționezi în folosul comunității tale. Acest lucru este practic imposibil dacă îți lipsește conștiința de sine și nu îți poți descoperi abilitățile pe care le ai pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Uneori, chiar dacă ai abilitățile de a-i ajuta pe ceilalți, trăirea unei vieți neconstiente îți pune la îndoială altruismul, orbindu-te de la oportunitățile de a-i ajuta pe ceilalți să crească.

Mentii nivelul crescut al sentimentului de Stimă de Sine.

Pe măsură ce treci prin viață, personalitatea și atitudinile tale devin modelate de experiențele tale. Cu toate acestea, evenimentele negative tind să te lase mai vulnerabil la îndoielile legate de stima de sine.

A trăi pentru un scop este un mod puternic de a reabilita sentimentul unei stime de sine scazute. Când schimbi modul în care simți si traiesti Viata, încrederea ta crește și te simți suficient de competent pentru a face față provocarărilor și chiar să te ridici la nivelul de agent de schimbare în situații neprevazute.

Mentine Sănătatea ta Mintală.

Sănătatea ta mintală este la fel de importantă ca sănătatea ta fizică. Dacă trăiești un stil de viață, nu dupa alegerea ta, te poti supune unui declin sever al sănătății mintale. Anxietatea începe să atace pe măsură ce te confrunți cu o creștere a îngrijorării excesive, iritabilitatii, lipsei de concentrare, împreună cu altele.

De fapt, un articol de la Harvard explică faptul că cercetătorii au studiat riscul de deces cardiovascular între persoanele care au raportat că trăiesc cu un simț al scopului și cei care nu, și au constatat că riscul de deces a fost cu 20% mai mic la cei care au raportat că trăiesc pentru un scop.

Eșecul este mai ușor de acceptat daca este primit ca o lectie.

Viața devine mai ușor de trait, deoarece trăiești pentru un scop. Reține, nu am spus ușor pentru că nu este niciodată ușor.

Este mai ușor să accepți la eșec fără a-l lăsa să se transforme într-o rană emoțională, deoarece poți aborda viața mai degrabă ca o aventură decât ca o actiune de tipul „totul sau nimic”. Iar esecul ca pe o lectie. Articolul continua...

Comunica-mi daca ai un Scop in Viata si care este acela.

De ce imi trebuie un Scop in Viata? NLP

De ce imi trebuie un Scop in Viata? NLP

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Publicat pe  9 februarie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram