De ce sa fiu activ Social - Dezvoltare Personala

De ce sa fiu activ Social - Dezvoltare Personala

De ce sa fiu activ Social?

Vrei sa stii de ce ai nevoie pentru a fi activ social? Nu conteaza ca esti singur, sau ca ai nevoie de cineva in viata ta. E mai mult de atat.

             Sa fii activ social conteaza pentru mai multe aspecte, inclusiv sanatatea ta. Nu te ajuta doar sa scapi de singuratate, dar si viata ta devine mai placuta.

             De ce e important sa fim sociali?

             Nu conteaza daca vrei o adunare restransa sau o petrecere energetica, cu totii vrem sa ne petrecem timpul cu prietenii si familiile noastre. Socializarea e un ajutor bun pentru a trece peste singuratate si depresie.

             Dar nu toti oamenii inteleg. Motivul e ca, ei nu sunt constienti de beneficiile fizice si psihice socializarii. E necesara pentru a avea o viata lunga si plina de sanatate.

             "Singuri, facem putin; impreuna, facem multe."

             1. Spune adio depresiei.

             "Sa te prefaci e obositor, mai ales cand o faci 8-10 ore pe zi."

             Esti trist? Ceva din tine te forteaza sa fii o persoana fericita? De ce sa iti faci asta tie? De ce sa nu te lupti cu tristetea intr-un fel simplu? Da, e posibil!

             Nu trebuie sa iei medicamente; crede-ma, nimeni, in afara de tine, nu te poate ajuta. Nicio medicatie nu functioneaza daca nu iti schimbi mentalitatea.

             Uneori, cand te simti prost, cel mai bun lucru pe care il poti face e sa petreci timpul cu prietenii. Da, relationezi cu oamenii, le asculti problemele, si te simti multumit cu ce ai.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

             2. Socializarea ajuta la tulburarile de somn.

             Nu poti dormi noaptea? Motivul principal e depresia, iar depresia apare cand ne indepartam de lume. S-a dovedit stiintific; cei care stau izolati, de cele mai multe ori au insomnie. Singura optiune e interactiunea. Da, daca te intalnesti cu prietenii te ajuta sa dormi mai bine. Interactiunea cu ei te face mai sanatos.

             3. Imbunatatesti productivitatea.

             Vei fi surprins sa stii ca socializare-a te ajuta sa fii mai productiv la munca. Cand incepi sa fii prietenos, acest lucru are un efect pozitiv in viata ta.

             Stai, mananci, si petreci momente distractive cu altii; te ajuta sa rupi cercul de negativitate in jurul tau. E recomandat sa iti petreci timpul liber cu colegii la pranz si ai sa vezi cum iti afecteaza productivitatea.

             4. Pastreaza-ti stima de sine.

             Stima de sine poate fi doborata din cauza unor evenimente din viata. Dar e imperativ sa ramai increzator. Unul din motivele pentru care oamenii se simt speciali si importanti e pentru ca au prieteni buni, si apartin unui grup social care le acorda atentie.

             Asadar, mereu incearca sa te alaturi grupurilor sociale dorite si sa iti petreci timpul cu prietenii. Te ajuta sa iti repari stima de sine, si in curand vei incepe sa gandesti pozitiv despre tine.

             5. Tine-ti mintea limpede.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

             Daca eviti intalniri si adunarile cu prietenii, vei avea probleme cu memoria. Da, e adevarat! Unul din avantajele pe care le aduce o viata sociala e ca iti mentine memoria buna si creierul evita ganduri negative, petrecand momente fericite cu ceilalti.

             6. Garantat o viata mai lunga.

             Vrei sa traiesti o viata lunga si sanatoasa? Totul e posibil cu activitati sanatoase, si socializarea e una dintre ele. Anumite cercetari au dovedit ca oamenii care au companie buna pot ajunge sa aiba o viata mai lunga, in comparatie cu cei care sunt singuratici.            

Deci, de ce sa nu socializezi? Asta inseamna Dezvoltare Personala.

De ce sa fiu activ Social - Dezvoltare Personala Dezvoltare Personala 4 www.raduprisacaru.ro

De ce sa fiu activ Social - Dezvoltare Personala

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  26 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram