De ce trebuie sa calatoresti macar o data pe luna

De ce trebuie sa calatoresti macar o data pe luna

De ce trebuie sa calatoresti macar o data pe luna

 Prietenii, Rudele si Clientii mei ma intreaba de ce ador sa calatoresc. Atunci le raspund:

"Călătorește și învață".

Călătoriile sunt foarte importante în procesul de Dezvoltare a Personalității. Nu este nimic mai bun și mai plăcut decât explorarea unor noi destinații. Este esențial să iei o pauză de la rutina zilnică. Pauza de la utilizarea tehnologiilor și ruperea de aceeasi rutina zilnica, te va ajuta să iti schimbi starea de spirit.

Este esențial să călătoresti cel puțin o dată pe lună, pentru a te bucura de impactul și beneficiile sale pozitive. Iată câteva dintre motivele care detaliază importanța călătoriilor.

Te ajută să explorezi

Cand calatoresti, ai oportunitatea sa explorezi si sa exersezi curiozitatea.

Șansele de a învăța și de a asilimia lucruri noi sunt cel mai benefic aspect al vizitării diferitelor locuri. Vei deveni curios în timp ce vezi lucruri noi și asta te va impinge sa vrei sa stii si mai multe despre locul respectiv.

Siturile istorice te pot determina, de asemenea, explorezi faptele istorice. Astfel cunoștințele tale vor crește și vei descoperi multe realități interesante.

Iti faciliteaza intalnirea cu oameni și culturi noi

Cu toții suntem prinși în cercul nostru social și în rutina. Ce-ar fi să cunoști oameni noi și să trăiești un stil de viață modern? Va fi o experiență memorabilă. Calatorind vei schimba mediul, gustul și stilul de viață.

Vei vedea cum trăiesc oamenii din alte culturi și locuri, ce mănâncă și ce fac ei. Poti experimenta aceste lucruri pe cont propriu. Va avea un impact pozitiv asupra ta. Te vei conecta cu culturi si oameni, vei lua din energia lor si a locului.

Relaxare mentală și fizică

Călătorind o dată pe lună te ajuta în mod vizibil la reducerea stresului și a disconfortului emoțional. Viața e plină de circumstanțe și tensiuni nefavorabile. În loc să fii copleșit de ele, lucreaza sa le învingi.

Călătoriile pot ajuta la îndepărtarea acestor sentimente stresante. Te simti liber, fericit, calm și pașnic. Schimbarea de rutină se va dovedi utilă pentru tine și te vei simți mult increzator si dornic de actiune.

Iti oferă încredere

Dacă crezi că esti timid sau te confrunti cu lipsa de incredere in tine, trebuie să călătoresti. Când întâlnesti oameni noi și vizitezi locuri noi periodic, vei începe să capeti curaj si sa elimini momentele de ezitare din viata ta. După câteva luni de călătorie, vei simți semnificativ diferența în nivelul tau de încredere.

Evadare

Călătoriile iti pot oferi o oportunitate vastă de a scăpa de rutina zilnică. În zilele tale de lucru, uiti uneori sa te bucuri de momentele frumoase ale vieții. Iesirile iti ofera sansa de a lasa in urma toate lucrarile agitate si de a petrece timp cu tine insuti.

Te vei simți mult ușurat și fericit evadând din toate acestea. Iti vei multumi ca ai luat o decizie înțeleaptă să călătoresti.

Distracție și plăcere

Crede-mă. Călătoria îți va da un sentiment real de încântare și divertisment. Ar fi foarte distractiv sa ii ai alaturi pe cei dragi. În loc să regreți că îți petreci timpul într-un mod greșit, fă-ți planuri și călătorește, chiar si singur. Te vei simiti liber, fericiț și vei experimenta atât de multe lucruri noi.

Călătoriile te vor face mai adaptabil

Unii oameni găsesc confortul doar în zona pe care au creat-o ei. Aceasta nu este atitudinea corectă față de viață. O persoană nu ar trebui să fie dependentă doar de un singur loc/spatiu. Schimbarea, adaptabilitatea și ajustabilitatea sunt câteva lucruri esențiale în personalitatea cuiva. Aceste trăsături pot fi dezvoltate foarte bine prin călătorie.

Te duci în locuri diferite, supraviețuiesti în medii diferite departe de zona de confort. Toate acestea te ajută să fii adaptabil în tot felul de situații și sa dezvolti o personaliate puternică.

Conectare in cuplu

Calatoria alaturi de partenerul de cuplu cel putin o data pe luna imbunataste considerabil relatia de cuplu. Este important ca sa fii doar tu cu partenerul/a ta, de data aceasta, fara copii sau alte rude. Iar asta este pentru a avea ragaz sa petreceti doar unul cu celalalt, sa aveti timp sa impartasiti nevoile, sa aveti timp sa rezolvati problemele de cuplu. Iar pe termen lung, instituirea unei astfel de rutine este sanatoasa. Orice cuplu are nevoie de propriul timp impreuna, iar asta va fi timpul vostru.

Voi cand ati calatorit ultima data si unde?

De ce trebuie sa calatoresti macar o data pe luna

De ce trebuie sa calatoresti macar o data pe luna

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

De ce trebuie sa calatoresti macar o data pe luna

Publicat pe  23 aprilie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram