Dezvoltare Personala - Cum sa ramai motivat

Dezvoltare Personala - Cum sa ramai motivat

Dezvoltare Personala - Cum sa ramai motivat

Din ce in ce mai multe persoane doresc sa se dezvolte, sa evolueze. Citesc carti, isi fac planuri, incep programe de Dezvoltare Personala. Problema cea mai importanta o reprezinta pastrarea motivatiei.

Atunci cand ai o viziune clara a vietii tale, este mult mai simplu sa iti stabilesti obiectivele. Este mai usor sa sa iti stabilesti drumul de urmat si urmatorii pasi.

Pentru a atinge scopurile trebuie sa ramai concentrat asupra lor si sa mentii nivelul motivatiei.

Iti prezint mai jos cateva sfaturi pentru a reusi sa iti mentii motivatia:

Trezeste-te devreme si incepe ziua cu cea mai grea sarcina

Foarte multi oameni pierd timp, constient sau inconstient pentru a amana efectuarea sarcinii cele mai dificile din acea zi. Daca incepi ziua cu aceasta sarcina, cu capul limpede si cu energia la nivel maxim, odata finalizata, toate celelalte sarcini iti vor parea mai simple si vei avea alta motivatie si alt chef de munca.

Planifica

Pentru a ramane motivat in fiecare zi trebuie sa iti fie foarte clar si sa intelegi ce ai de facut si de ce faci acel lucru. Trebuie sa intelegi foarte bine motivele din spatele fiecarei actiuni

Un plan foarte bine facut te va ajuta sa faci lucrurile la momentul potrivit, pentru a maximiza rezultatele. Acest plan iti va spune cat timp mai ai, cum sa cresti productivitatea si chiar veniturile.

Priveste in urma la cat ai realizat deja

Daca vei face acest lucru vei vedea ca lucrurile nu sunt imposibile, ca ai parcurs o mare parte a drumului, ca esti pe drumul cel bun si astfel iti vei pastra nivelul maxim al motivatiei.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Planifica-ti timp pentru relaxare

Si Dumnezeu, dupa ce a creat lumea, a 7a zi s-a odihnit. Nu suntem masini. Nu avem randament 24/7. Avem nevoie de odihna si recreere. Fara odihna risti sa pierzi concentrarea, creativitatea si motivarea.

Trebuie din cand in cand sa iti reincarci bateriile.

Crede in tine

Ceea ce visezi, ceea ce crezi poti sa infaptuiesti. Antrezeaza-ti zilnic vointa, motivarea si gandirea. Vei avea niste rezultate fenomenale.

Dezvoltare Personala - Cum sa ramai motivat - Dezvoltare-Personala-3-www.raduprisacaru.ro_

Dezvoltare Personala - Cum sa ramai motivat

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  23 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram