Dezvoltare Personala - Timp pentru mine

Dezvoltare Personala - Timp pentru mine

Dezvoltare Personala - Timp pentru mine

O, ce am da pentru inca o ora sau doua de timp pentru noi. Dar sa te pui pe tine ca prioritate e greu cand sunt atat de multe lucruri de facut cu familia, la munca sau la scoala/facultate.

Sa ai grija de tine e o parte importanta din viata ta

Fa-ti un program

Asa cum ne facem programari la doctor sau avem intalniri la munca, de ce sa nu ne programam si timpul care il avem pentru noi. Il notezi pe calendar ca orice alt eveniment important al zilei. O sa ti se para stupid la inceput, dar asa o sa iti amintesti ca ai nevoie de niste timp pentru tine.

Trezeste-te mai devreme

Probabil ai mai auzit asta. De data asta, chiar incearca! Incearca pentru o saptamana intreaga, sa te trezesti mai devreme. Pune alarma cu 15 minute mai devreme decat te trezesti deobicei. Foloseste timpul ala cum iti doresti tu.

Fa-l sa conteze

Chiar daca timpul liber poate sa fie folosit pentru a face cumparaturi sau pentru a termina un proiect de la scoala, incearca sa pastrezi timpul liber pentru tine. Cauta un hobby, bea o ceasca calda de ceai. Nu trebuie sa petreci mult timp, dar trebuie sa fie al tau.

Da-ti 5 minute

Chiar daca 5 minute e tot ce poti lua de la treaba, trebuie sa o faci! Foloseste aceste 5 minute sa respiri adanc, sa iesi la o plimbare afara sau pur si simplu sa stai in liniste. Asta e tot ce ai nevoie sa te incarci pozitiv pentru restul zilei.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Spune NU, gratios

Este bine sa ajuti familia si prietenii cand poti sau cand au nevoie. Dar daca cerintele iti taie din timpul pentru tine, poti sa le spui ca ii poti ajuta, dar o sa trebuiasca sa astepte (cat timp ai nevoie) pana poti sa faci ceva.

Foloseste-ti timpul la dus

Cand faci un dus face parte din timpul pentru tine, trebuie sa il folosesti! Cumpara niste produse aromatice si pentru terapie. Savureaza dusul.

Maximizaeaza-ti drumul

Majoritatea petrecem mult timp in masina spre scoala, munca sau daca avem ceva de facut in oras. Foloseste acest timp ca o pauza

Sa iti amintesti de ce este important

Sa ai grija de tine te poate face sa te simti vinovat. Nu petreci timpul la munca sau cu familia. Trebuie sa realizezi ca timpul pentru tine este sanatos, si te poate face mai productiv si fericit pe termen lung. 

Dezvoltare Personala inseamna in primul rand timp pentru mine, pentru ceea ce conteaza pentru mine, pentru ceea ce imi place.

Dezvoltare Personala - Timp pentru mine Dezvoltare-Personala-11-www.raduprisacaru.ro_

Dezvoltare Personala - Timp pentru mine

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  27 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram