Foloseste cuvinte de putere - Dezvoltare Personala

Foloseste cuvinte de putere - Dezvoltare Personala

Foloseste cuvinte de putere - Dezvoltare Personala

Toata lumea stie puterea fenomenala a cuvintelor si cum cuvintele ne pot influenta starile si convingerile. Unele cuvinte tind insa sa-i inspire pe unii oameni sa actioneze, mai mult decat pe altii. Intr-adevar, cuvintele sunt puternice si perfecte pentru a da viata unui continut, precum si pentru cresterea audientei.

Descoperirile UCL privind modul in care creierul proceseaza cuvintele dupa intonatie sunt foarte interesante. Conform acestui studiu, atunci cand auzim cuvinte, in creierul nostru se intampla urmatoarele:
,,Cuvintele sunt triate spre lobul temporal stang [al creierului nostru] pentru procesare, in timp ce melodia este directionata catre partea dreapta a creierului, o regiune mai stimulata de muzica.”

Creierul uman utilizeaza doua sectiuni diferite pentru a identifica, pentru inceput, starea si apoi pentru a descoperi intelesul real al cuvintelor. E logic, in special daca iei in considerare faptul ca acesta poate distinge ,,limbajul” de alte sunete intr-un mod diferit.
Creierul poate sa descifreze un zgomot din muzica, de exemplu. Asemanator, cuvintele de putere ii confera titlului semnificatie si atrag oamenii inspre continut.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Cuvintele puternice dau viata limbajului. In Engleza, Spaniola, Franceza – in toate limbile de fapt – exagerarile, proverbele, expresiile idiomatice si exclamatiile sunt toate aspecte integrale ale cuvintelor de putere.

Cand vine vorba de copywriting, principalul tau obiectiv este de a-ti imbunatati abilitatile de persuasiune astfel incat sa existe o posibilitate mai mare ca actualii si potentialii clientii sa actioneze dupa ce ti-au citit mesajul.
Nu trebuie sa fii un copywriter profesionist ca sa folosesti eficient cuvintele de putere. Ideal ar fi sa folosesti cuvintele de putere in titlu si in subtitluri.
Cuvintele de putere sunt cuvinte care inspira, stimuleaza si indeamna cititorul sa actioneze.

Folosirea cuvintelor de putere pentru a-i da un imbold continutului tau este esentiala pentru succesul acesuia. Ca sa intelegi mai bine, iti voi da un exemplu personal.

Am discutat cu un client despre ce anume ii determină pe oameni sa citeasca un continut.
Clientul meu mi-a spus ca indiferent de cat de mult timp dedica postarilor pe blog, foarte putini oameni il observa – chiar daca blogul lui generează peste 10,000 de vizitatori pe luna. Am ramas la fel de surprins ca si el, asa ca i-am vizitat blogul si am citit cateva titluri. In scurt timp am reusit sa identific care este problema. Pe de o parte, el nu scria niciunul dintre tipurile de continut care atrag cititorii. Pe de alta parte, titlurile lui erau plictisitoare, neatractive si prea lungi.

L-am sfatuit să isi ajusteze titlurile si sa includa cuvinte de putere. Saptamana trecuta m-a sunat sa imi spuna ca postarile sale vechi incep in sfarsit sa fie citite. De fapt, postarile sale recente cu un cuvant de putere in titlu au generat peste 1000 de vizualizari in 24 de ore.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Foloseste cuvinte de putere in titlurile tale

Jon Morrow este un expert in cuvinte de putere. El a impartasit publicului 317 cuvinte de putere care te ajuta sa devii un scriitor mai bun. Printre acestea, se numara: agonie, apocalipsa, asalt, avertizare, baie de sange, bomba, catastrofa, colaps, cosmar, crima, criza, devastator, dezastruos, dureros, esec, (a) face de rusine, farsa, greșeala, groaznic, haos, inchisoare, inspaimantator, (a) invinge, lupta, masacru, moarte/mortal, mutilat, naiv, nebun, panica, pacalit, pericol/periculos, ranit, razbunare, refugiat, risc/riscant, sange/sangeros, sfasietor, teroare, terorist, toxic, victima, (a) zdrobi, sunt doar cateva dintre cele mai puternice cuvinte, in orice limba.

Foloseste cuvinte de putere - Dezvoltare Personala Dezvoltare Personala 14 www.raduprisacaru

Foloseste cuvinte de putere - Dezvoltare Personala

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  2 noiembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram