Gandeste si Nu Judeca - Dezvoltare Personala

Gandeste si Nu Judeca - Dezvoltare Personala

Gandeste si Nu Judeca - Dezvoltare Personala

Eu și Bunicul meu, Dumitru formam o echipă neclintită, învățând unul de la celălalt. Dar și oferindu-ne sprijinul necondiționat în fiecare etapă a vieții noatre.

Într-o după-amiază liniștită, m-am asezat pe o bancă alături de el. Și am început să discutăm despre puterea gândirii și despre cum aceasta poate influența perspectiva noastră asupra lumii. Bunicul îmi împărtășea adesea înțelepciunea sa, spunându-mi că gândirea pozitivă și lipsa judecății ne pot elibera de limitările noastre și ne pot ajuta să ne dezvoltăm în moduri neașteptate.

De-a lungul timpului, Bunicul a folosit povești și exemple pentru a-mi ilustra importanța acestor principii. El mi-a povestit despre oameni pe care i-a întâlnit în viață. Cărora li s-a oferit o șansă și încredere, și care au reușit să se transforme în moduri extraordinare.

Într-o zi, am avut o experiență personală care mi-a arătat puterea gândirii și a evitării judecății. Într-un moment de frustrare, am fost pe punctul de a judeca un coleg de clasă. Însă, amintindu-mi de învățăturile bunicului Dumitru, am ales să abordeze situația cu o minte deschisă și să încerc să înțeleg motivele și perspectivele celuilalt.

Această schimbare de perspectivă a avut un impact profund asupra mea. Am realizat că în loc să judec oamenii pe baza primelor impresii sau a diferențelor, ar trebui să le ofer înțelegere și să vad lumea prin ochii lor. Această abordare m-a ajutat să creeze conexiuni autentice cu oamenii din jurul meu și să dezvolt empatie și compasiune.

Bunicul meu a fost mândru de progresul meu și a continuat să mă încurajeze să-mi dezvolt gândirea și să evit judecata. Împreună, am descoperit că această abordare deschide noi oportunități de creștere personală și înțelegere a lumii din jurul nostru.

Gandeste si Nu Judeca

Astăzi, îmi amintesc cu drag de învățăturile prețioase primite de la bunicul meu. Aceste învățături m-au ajutat să îmbrățișez gândirea pozitivă. Am înțeles că fiecare persoană are povestea și experiențele sale unice și că este important să ne deschidem mințile și inimile pentru a le înțelege și accepta cu iubire și respect. Astfel am putetu comunica cu oameni din inalta societate dar si cu cei cu care am fost închis în cei 3 ani.

Povestea vreau sa va amintească că puterea gândirii și evitarea judecății pot aduce armonie și înțelegere în relațiile noastre și ne pot ajuta să ne dezvoltăm ca persoane.

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Gandeste si Nu Judeca - Dezvoltare Personala - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  12 iulie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram