Hobby in miscare - Dezvoltare Personala (2)

Hobby in miscare - Dezvoltare Personala (2)

Hobby in miscare - Dezvoltare Personala (2) Continuare

Sa te uiti la partea pozitiva 

Factorii negativi din viata noastra mereu o sa isi faca aparitia si o sa incerce sa ne opreasca din a ne schimba. Ne fac sa ne fie frica si sa ne facem sa ne gandim din nou si din nou inainte sa actiona. Dar, tot ce trebuie sa faci este sa ramai concentrat si motivat pentru a trece peste situatia grea.

Daca te uiti la partea pozitiva dupa ce actionezi, va atrage mai multa pozitivitate in jurul tau. O minte pozitiva o sa te ajute sa treci peste frica si o sa te ajute sa iti dezvolti alte hobby-uri noi.

“Odata ce ai scapat de gandurile negative si le-ai inlocuit cu ganduri pozitive, vei incepe sa ai rezultate pozitive.” - Willie Nelson

Cum sa includem hobby-uri sanatoase in viata noastra?

Ca sa incluzi actiuni sanatoasa in viata ta trebuie sa:

Te concentrezi pe proces

In loc sa ramai suparat sau sa te dezamageasca rezultatul, trebuie sa te concentrezi pe proces in timp ce actionezi. Daca atentia si energia ta sunt pe aceeasi directie vei face totul mai bine.

Sa iti amintesti motivul pentru care faci acest lucru

Mereu, trebuie sa iti amintesti de ce faci asta actiune si de ce o sa te ajute in viitor sau cat conteaza pentru persoanele dragi tie. Nu te lasa batut si stai concentrat pe situatie. 

Nu te rani

Nu incerca sa faci mai mult decat poti. Incearca sa te comporti frumos, sa ai un program eficient si sa te simti mereu bine.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

Fa pasi mai mici

Daca intr-o zi simti ca nu poti sa termini totul si ai foarte multe lucruri de facut, incepe cu pasi mici. Poti sa petreci timp putin pentru fiecare lucru in loc sa stai degeaba.

Sa te apreciezi pe tine

Daca te simti bine si te apreciezi pe tine, o sa iti apreciezi si munca. Poti sa faci hobby-uri in miscare cand te aprieciezi si recunosti eforturile facute in fiecare zi.

Hobby in miscare - Dezvoltare Personala (2) Dezvoltare Personala 4 www.raduprisacaru.ro

Hobby in miscare - Dezvoltare Personala (2)

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  19 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram