Inceputul si Sfarsitul

Inceputul si Sfarsitul

Inceputul si Sfarsitul

Inceputul si Sfarsitul www.raduprisacaru.ro

Un om simplu și muncitor, Dumitru avea un mod unic de a privi viața, pe care l-a împărtășit cu mine într-o după-amiază caldă de toamnă.

Eram așezat lângă el, ascultând poveștile sale despre viața în Iași, când conversația noastră a luat o întorsătură filozofică. "Știi," a început el, "viața este ca un drum lung între două puncte fixe: începutul și sfârșitul. Dar ceea ce contează cu adevărat este călătoria dintre ele."

Mi-a vorbit despre zilele sale tinere, despre greutățile și bucuriile pe care le-a întâmpinat. Am învățat că, pentru el, fiecare moment dificil era o lecție, iar fiecare moment fericit, un dar prețios. "Nu putem controla când începem sau când se termină călătoria noastră," a spus el, "dar putem alege cum trăim fiecare zi între aceste două momente."

Această perspectivă mi-a deschis ochii. Am început să văd viața nu ca pe o succesiune de evenimente aleatorii, ci ca pe o serie de oportunități de a crește, de a iubi și de a face diferența. Bunicul Dumitru mi-a arătat că, indiferent de circumstanțe, avem puterea de a face fiecare zi semnificativă.

Pe măsură ce după-amiaza se transforma în seară, am continuat să discutăm despre viață, timp și alegerile pe care le facem. Am realizat că, deși nu putem controla începutul sau sfârșitul poveștii noastre, putem influența fiecare pagină între ele.

Anii au trecut de atunci, dar lecțiile învățate de la bunicul Dumitru încă mă ghidează. Fiecare decizie pe care o iau, fiecare drum pe care îl aleg, rezonează cu înțelepciunea lui: în viață, începutul și sfârșitul sunt date, important este ce faci între ele. Așa cum mi-a spus bunicul, fiecare zi este o pagină pe care o scriem în cartea vieții noastre, iar eu aleg să o umplu cu povești semnificative.

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Inceputul si Sfarsitul www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  29 noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram