Nu lasa pe maine ce poti face astazi

Nu lasa pe maine ce poti face astazi

Nu lasa pe maine ce poti face astazi

Multi dintre noi ne chinuim cu amanarile in fiecare zi. Fie ca esti student sau cineva care se chinuie cu alte treburi in viata ta, nu dureaza mult pana cand lucrurile se aduna, si devin un nou stres pentru tine.

             Decat sa lenevesti in timp ce iti bei cafeaua, si sa te anxietezi, mai bine incepi treaba de acum si motiveaza-te sa ai un viitor mai stralucit.

             Nu mai cauta scuze

             Incepe cu ce ai acum. Nu pune deoparte o provocare doar pentru ca nu ai destule resurse astazi. Unii asteapta conditiile perfecte, iar timpul trece.

             E ca si cum ai vrea sa devii fotograf abia cand ai o camera foto. Daca ai deja un telefon ai putea sa faci poze cu ajutorul cunostintelor pe care le ai.

             Nu renunta la pasiunea ta

             Daca te lasi motivat si condus de pasiune te poate ajuta foarte mult in a combate amanarile. Daca esti extrem de pasionat de ceva, dar te-ai lasat la prima provocare, inseamna ca nu erai asa de interesat.

             Reseteaza-ti mintea si munca in a gasi o pasiune pe care sa te axezi in fiecare zi, numai asa poti elimina lenea: lucrand in fiecare zi, la fiecare aspect din viata ta.

             Schimba-ti viata, incepand astazi

             Cand oamenii isi seteaza un scop, ei vor sa isi schimbe viata incepand cu o anumita data. Decat sa iti incepi dieta de maine, sau sa lucrezi pentru un proiect specific mai incolo, fa un pas chiar de azi. Doar un pas poate fi destul sa te motiveze sa iti schimbi viata.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

             Cat timp faci progres catre scopul tau, poti continua sa lucrezi pentru ce te pasioneaza, si asta e tot ce conteaza.

             Incepe prin a iti seta scopul

             Setandu-ti scopuri mici si simple care pot fi atinse poate fi de ajutor atunci cand ai de terminat o activitate mult mai complexa si mare. Daca ai un plan maret si vag, probabil nu-l vei incepe niciodata.

             E mai usor sa iti ating scopul cand iti spui ca vei incepe prima etapa in seara aceasta.

             Focuseaza-te in a crea un timeline

             Crearea unui program e o metoda excelenta de a-ti seta cat timp ai nevoie pentru fiecare activitate. Cum ar fi, sa iti faci scheletul unui eseu, si sa faci o portiune pe saptamana, sau sa iti dedici fiecare miercuri pentru un curs online pe care trebuie sa il termini.

             Decat sa spui ca vrei sa incepi ceva, mai bine iti setezi timp pentru a face ceva.

             Impune-ti un deadline

             Cand iti programezi timpul potrivit pentru a termina o activitate, poti sa iti setezi si un deadline pentru fiecare parte din scopul tau. Cat timp iti respecti deadline-urile, cu atat viitoarele tale planuri vor fi mai usoare.

             Cand stabilesti un timp in calendarul tau si te tii de el, te face sa te simti mai sigur pe tine cand depui efort in ceva.

             Da-ti motive in plus

             Motivatie pe baza de premiu e un mod de a primi ajutor de la altii. Motivandu-te pe tine e la fel de important. Folosind motive precum programarea timpului de lucru timp de o ora, iar apoi sa te rasplatesti cu jocuri video poate usura munca. Adauga-ti mici premii dupa munca ta grea.

Nu lasa pe maine ce poti face astazi Dezvoltare Personala 2 - www.raduprisacaru.ro

Nu lasa pe maine ce poti face astazi

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  14 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram