Oare se va repeta Blestemul

Oare se va repeta Blestemul

Oare se va repeta Blestemul?

Am să vă povestesc despre un blestem din familia mea.

Ieri am înregistrat o nouă ediție a Podcastului lui Radu Prisacaru. Invitate mea a fost Cristina Badragan, facilitator Constelații Familiale.

În timpul emisiunii Cristina a declanșat în mine o Conștientizare, un Moment WOW.

Când a spus ca unii oameni care și-au pierdut părinții, pun numele copiilor lor după parinții decedați, dar le dau si karma lor ... am rămas mut.

Se spune ca preluăm karma din familie. Cred că acelați lucru am pățit și eu.

Bunicul meu a murit la 32 de ani. Tatăl meu nu a putut accepta aceasta și credea că va muri și el la 32 de ani. Că există un blestem în familia noastră. Că nu poate exista în familie decât un singur bărbat.

Mai târziu, a avut un eveniment neplacut în viață. A fost înlăturat de Partidul Comunist din funcția pe care o deținea si a trebui să o ia de la Zero.

Revoluția a indreptat acestă eroare. La 50 de ani a revenit pe vechea funcție. Dar nu a acceptat niciodată această nedreptate.

Pentru că nu a acceptat niciodată cele 2 evenimente le-a modificat si le-a transmis mai departe. A dat blestemul mai departe.

La 32 de ani, viata mea publică în administrație a "murit". Am fost arestat, judecat și condamnat pe nedrept la 4 ani. Am executat 3 ani în Penitenciarele din România.

Întrebarea mea este, oare se va repeta "Blestemul"? Anul acesta voi împlini 50 de ani. Oare CEDO va definitiva judecata și îmi va spala numele. Voi fi din nou repus pe functie? Cum a pățit tatal meu.

Oricum ar fi, eu am acceptat, am iertat și nu voi da mai departe către fiul meu acest comportament, blestem, aceste convingeri limitative (cum vreți să îi spuneți).

Voi ați acceptat ceea ce s-a întâmplat în viața voastră?

Daca NU încă, vă aștept în sesiuni de consiliere și coaching să vă învat cum ...

Vă aștept cu drag ...

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Oare se va repeta Blestemul? www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  4 iulie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram