Omul poate Orice daca Vrea - Dezvoltare Personala

Omul poate Orice daca Vrea - Dezvoltare Personala

Omul poate Orice daca Vrea - Dezvoltare Personala

Îmi amintesc de o zi însorită când stăteam cu bunicul în parc și priveam o pasăre ce își construia cu migală cuibul. M-a întrebat: "Radu, vezi pasărea aceea? Ea își construiește cuibul pas cu pas, fără să se lase descurajată de eforturile sale. Așa trebuie să abordezi și tu viața."

Bunicul m-a învățat că cheia spre succes este să îți dorești cu adevărat ceea ce îți propui și să muncești din greu pentru asta. Mi-a povestit despre propriile sale experiențe, cum a trecut prin momente dificile, dar a rămas hotărât să își atingă scopurile.

Odată, am venit la el plin de frustrare, simțind că nu pot să învăț pentru un examen dificil. Cu un zâmbet înțelept, mi-a spus: "Radu, orice efort îți depui acum nu este în zadar. Crede în tine și muncește cu pasiune. Nu uita că omul poate orice dacă vrea."

Bunicul Dumitru m-a învățat că nu există obstacol prea mare dacă ești hotărât să îl depășești. Mi-a dat încredere și m-a încurajat să îmi urmez visele, indiferent cât de îndrăznețe păreau. În fiecare zi, îl auzeam în mintea mea spunând: "Nu renunța, Radu. Omul poate orice dacă vrea."

Omul poate Orice daca Vrea

Astăzi, când privesc înapoi, îmi dau seama cât de mult a influențat bunicul meu felul în care privesc viața. În fiecare provocare întâlnită, îmi aduc aminte de învățăturile sale înțelepte și de zâmbetul lui încurajator. M-a învățat să fiu determinat, să lupt pentru visele mele și să nu cedez în fața dificultăților.

Bunicul meu mi-a arătat că orice este posibil dacă ai dorința și hotărârea de a încerca. Îmi onorez astăzi promisiunea făcută lui și încurajez pe ceilalți să creadă în ei și în puterea voinței. Așa cum mi-a spus mereu, omul poate orice dacă vrea.

Omul poate Orice daca Vrea - Dezvoltare Personala www.raduprisacaru.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Omul poate Orice daca Vrea - Dezvoltare Personala www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  9 august 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram