Pilda Stancii - Probleme - Plangeri & Rezolvari (video)

Pilda Stancii - Probleme - Plangeri & Rezolvari (video)

Pilda Stancii - Probleme - Plangeri & Rezolvari

Se spune că unul dintre conducătorii din China a pus o stâncă mare pe unul din drumurile principale. A blocat-o complet și a pus un paznic să urmărească din spatele unui copac și să-i spună cum reacționează oamenii.

Primul om a fost un mare comerciant din oraș. Acesta s-a uitat la stâncă cu dezgust criticând pe cine a pus-o, fără să știe că fusese chiar guvernatorul. Acest comerciant ridicând vocea spunând: ′′ Mă duc să mă plâng de asta, vom pedepsi pe cine a pus-o ".


Apoi o altă persoană a trecut pe langa stanca (aceasta persoana lucra în construcții). Aceasta persoana a făcut ceea ce a făcut comerciantul. Doar vocea lui era mai mică pentru că era mai puțin important în oras.


Apoi 3 prieteni au trecut împreună ca niște tineri care încă își caută identitatea în viață. Au stat lângă stâncă și și-au bătut joc de situația țării lor. I-au descris pe cei care au pus-o in mijlocul drumului ca fiind ignoranți, proști și dezordonați... Apoi au plecat acasă.

Pilda Stancii


Au trecut două zile până când un fermier de conditie normala a venit în fata stancii, nu a vorbit și nu a comentat despre ea sau despre cel care a pus-o acolo. A încercat să o împingă . A cerut ajutor de la ceilalti trecători, i-a încurajat pe alții și l-au ajutat, au împins piatra până când au scos-o din drum. După ce a scos piatra din drum, a găsit o cutie, sub șanțul de sub stâncă. In această cutie era o hârtie în care se aflau 3 bucăți de aur și un mesaj:

′′ De la Guvernator pentru cine îndepărtează această stâncă. Aceasta este o recompensă pentru ființa umană pozitivă orientată spre rezolvarea problemei în loc să se plângă de ea ".

Uitați-vă în jurul vostru și urmăriți câte probleme avem și putem rezolva ușor dacă nu ne mai plângem și începem să le rezolvăm. (Sursa: Facebook)

Eu personal nu am Probleme. Am doar Provocari. Stiu ca astazi sau in una din zilele urmatoare voi gasi o cale sa trec peste orice Provocare.

Voi cum tratati Problemele? Scrieti-mi in Comentarii.

Pilda Stancii - Probleme - Plangeri & Rezolvari

Pilda Stancii - Probleme - Plangeri & Rezolvari

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Publicat pe  22 aprilie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram