Succesul incepe cand faci 1 km in plus

Succesul incepe cand faci 1 km in plus

Succesul incepe cand faci 1 km in plus

"Succesul începe la kilometrul 1 facut in plus" - Yuikan Shirik

         Majoritatea dintre noi abia reusim sa traim. Punem minimum de efort in scopurile, proiectele, relatiile noastre, si multe alte aspecte din viata noastra. Asta se datoreaza faptului ca suntem fericiti cu putin si preferam sa lenevim in timp ce visam la ceva mai bun. Mentalitatea de "macar am terminat" ne ține pe loc din a ne atinge potentialul adevarat. Acesta nu e un mod bun pentru a trai o viata satisfacatoare.

         In curand, viata ta isi va pierde farmecul, daca nu s-a dus deja, si te vei întreba ce rost mai are. Gandul acesta poate duce la ganduri si mai intunecate. De aceea, trebuie sa ne stabilim scopuri si sa dam totul. Mai jos sunt cateva motive pentru care ar trebui sa faci un efort in plus.

         1. Succes in toate sferele vietii

         Toata lumea trece prin momente bune si rele, dar, cand abia reusesti, sansele de a atrage vremuri rele sunt mai mari. Depunand un efort in plus, poti evita asta si chiar sa ai succes in final. Vei avea numai de castigat daca pui osul la treaba in relatii, scoala, sau proiecte la munca.

             "Toata lumea lumineaza, dar tu trebuie sa stralucesti! Toată lumea merge, dar tu trebuie sa alergi! Toată lumea atinge, dar tu trebuie sa impingi! Provoacă-te sa fii excepțional, de ce nu?" - Israelmore Ayivor

             2. Dezvolta abilitati noi

             Lucrand mai mult decat ceilalți, poti dezvolta mai multe abilitati pe parcurs, cum ar fi disciplina, time managementul, sau orice alta abilitate la care lucrai deja. Sigur, poti invata sa canți decent la chitara, dar nu vei fi cu adevarat bun pana cand nu depui efort in plus si faci sacrificii.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

             3.  Vei fi remarcat

             Exista multi oameni talentati, dar exista si multi care lucreaza din greu. Totusi, daca talentul poate fi infrant prin munca grea, ce bate munca grea? Oamenii care depun efortul extra.

             4. Da totul sau du-te acasa

             Sa depui tot efortul in ceva este singura metoda de a face ceva. Asta nu inseamnă ca trebuie sa ai toate ouale intr-un singur cos.

             Deci, cand incepi un proiect, da totul. Prin asta, ma refer la a renunta la statul inutil pe Facebook, la petreceri fara rost, sau la Netflix. Doar dedica-ti timpul, puterea mentala si energia unui proiect din viata ta. Doar da totul.

             5. Inspira alte persoane

             Oamenii sunt buni observatori, deci, sa nu crezi ca lumea nu te vede. Depunand un efort in pus, nu doar ca iti atingi scopurile, dar, vei inspira si pe altii. Ramai focusat muncii si calatoriei tale. Nu te preocupa sa inspiri pe altii.

             Lasa capul jos si lucreaza fara sa astepti laude de la altii. Recompensa ta va fi succesul tau, si in mod natural vei inspira si pe alții. Nu exista alt scop mai bun in viata decat sa motivezi alte persoane sa traiasca o viata mai buna.

             Depunand un efort in plus iti vei acorda beneficii nevazute care pot disparea din moemntul in care te decizi sa te opresti. Astfel, stai treaz pana tarziu pentru cateva zile, renunta la petrecerile fara rost, si sacrifica unele luxuri inutile din viata pentru a atinge maretul succes in final.

Succesul incepe cand faci 1 km in plus Dezvoltare Personala 4 www.raduprisacaru.ro

Succesul incepe cand faci 1 km in plus

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  17 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram