Viata este o Iluzie Optica - Dezvoltare Personala

Viata este o Iluzie Optica - Dezvoltare Personala

Viata este o Iluzie Optica - Dezvoltare Personala

Când eram doar un copil curios, învățam multe lecții prețioase de la bunicul meu, Dumitru, care trăia în acest minunat oraș, Iași. Bunicul era un om înțelept, cu ochii plini de căutări și cu sufletul plin de povestiri despre viață.

În fiecare weekend, alergam spre casa lui bunicului, nerăbdător să aud noi povești și să descopăr înțelepciunea ascunsă în spatele lor. Odată, într-o zi însorită, am petrecut ore întregi în parc, contemplând frumusețea florilor. Atunci, mi-a spus că viața, de multe ori, este o iluzie optică.

Cu ochii încrezători, bunicul mi-a arătat o floare aparent simplă și m-a întrebat ce văd în ea. I-am răspuns că este doar o floare obișnuită. Atunci, el mi-a dezvăluit că viața poate fi asemenea acelei flori. La suprafață, totul pare simplu, dar în profunzimea fiecărui moment se ascund înțelesuri complexe și emoții adânci.

În drumurile noastre prin parc, m-a învățat să observ detalii minuscule și să fiu conștient de frumusețea din jur. Îmi spunea că uneori, realitatea pe care o vedem nu este întotdeauna adevărată, ci o interpretare subiectivă a minții noastre.

Viata este o Iluzie Optica

Bunicul Dumitru m-a învățat să fiu deschis către perspective noi și să nu judec oamenii sau situațiile doar după aparențe. Mi-a spus că înțelepciunea vine din a ne uita dincolo de ce vedem, să îmbrățișăm complexitatea și să acceptăm că nu totul poate fi explicat sau înțeles pe deplin.

Anii au trecut, iar bunicul nu mai este printre noi, dar învățămintele și înțelepciunea lui rămân vii în sufletul meu. Astăzi, încerc să văd lumea prin ochii lui, cu curiozitate și iubire. Îmi amintesc mereu că viața este o călătorie plină de iluzii optice, iar frumusețea sa adevărată se află în a ne deschide sufletul către toate minunile ce ne înconjoară.

Viata este o Iluzie Optica - Dezvoltare Personala www.raduprisacaru.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Viata este o Iluzie Optica - Dezvoltare Personala www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  26 iulie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram