2022 este anul Summiturilor

2022 este anul Summiturilor

2022 este anul Summiturilor

Nu este nimic nou sau inovativ la webinarii. Desigur ai participar la webinarii in ultimii ani de zile. Doar ca in 2020 Webinariile au explodat.

2020 si 2021 au fost anii Webinariilor

Motivele sunt clare: fiind blocati in casa trebuia sa facem ceva. Multi au folosit acest timp pentru a invata lucruri noi.

Prin webinarii am putut invata lucruri de la zero sau sa perfectionam unele pe care deja le stiam de la propiul nostru calculator, din camera sau dormitorul nostru. Eu personal am participat la zeci de webinarii sustinute de experti din Romania, UE, SUA chiar si ASIA. Participantii erau din intreaga lume.

Aceste webinarii iti pot deschide piete in intreaga lume la care pana acum nici nu ai visat.

Ai gazduit vreodata un astfel de webinar?

Daca inca nu, sunt sigur ca ai foarte multe intrebari: Ce sa spun la Webinar? Cine ar participa la un webinar gazduit de mine? Nu sunt deja prea multe webinarii pe aceasta tema? Oare ma descurc sa fac un webinar? De ce sa fac un webinar? etc

Astazi iti voi raspunde la ultima intrebare: De ce sa fac un webinar?

Ai idei si perspective noi care ar trebui prezentate

Este greu sa inventezi sau sa creezi continut 100% nou, dar asta nu inseamna ca oamenii inteligenti nu au idei si perspective noi asupra solutiilor propuse deja. Expertii si oameiii din industia ta vor fi cu siguranta interesati povestea, solutia si reteta ta.

Webinarul este o unealta excelenta de vanzare

Webinariile nu sunt un act de caritate. Sunt unelte de vanzare. Inscrierea la un webinar inseamna interes pentru subiectul webinarului. Dar prioritar este oferirea de informatii noi si relevante pentru grupul tau tinta. Apoi, vanzarile vor veni cu siguranta.

In 1-2 ore cat dureaza webinarul ii treci pe particpanti prin Calatoria Clientului (pe care altfel ai fi facut-o in 2-3 luni prin email marketing si reclame). Multi ajung sa te cunoasca, sa te aprecieze, sa te placa si sa cumpare de la tine intr-un timp record.

Participantii stiu va vor urma o serie de oferte, deci nu ezita.

Webinariile au rezultate previzibile

Daca ai mai facut webinarii este usor sa prezici cati inscrisi vei avea, cati vor participa si ce vanzari vei avea.

Webinariile sunt scalabile si usor de repetat

In functie de cate reclama faci si canalale de comunicare alese, poti reproduce oricand webinarul, poti folosi prezenarile vechi dar poti adauga oricand materiale si informatii noi

Webinariile sunt foarte ieftine

Daca nu te astepti la o audienta foarte mare poti incepe webinariile pe Zoom, Grupul de Facebook sau Youtube. Nu iti fa probleme legate de partea tehnica. Incepe cu ceea ce ai la indemana. Mai apoi poti optimiza.

Descarca Gratuit Cartea – Cum vand prin Cursuri si Webinarii Online

Continutul pe care il creezi prin webinar il poti reutiliza.

Cel mai usor este sa decupezi webinarul in clipuri scurte pe care le poti folosi pe blog sau pe postari in Social Media.

Dar anul 2022 este anul Summiturilor .... Voi continua

2022 este anul Summiturilor www.raduprisacaru.ro

2022 este anul Summiturilor www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  26 mai 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram