3 trenduri Internet Marketing in 2023

3 trenduri Internet Marketing in 2023

3 trenduri Internet Marketing in 2023

2023 e deja aici. Dar suntem gata pentru noul an?

Chiar daca advertising-ul digital a evoluat enorm in ultimul deceniu, ritmul devine tot mai rapid pentru urmatorul. Cheltuielile publicitare globale sunt intr-o crestere puternica. Iar piata de anunturi mobile infloreste si este pe punctul de a adopta 5G la nivel mondial.

  1. Anunturi audio

Puterea si calitatea sunetului nu a fost niciodata atat de exceptionala. Logo-uri cu sunet, publicitate folosind podcast-uri, anunturi personalizate in aplicatii de navigare. Toate acestea sunt noile modalitati de publicitate digitala care se folosesc in ziua de azi. 

Luati in considerare ca: a ajunge la publicul tinta in contextul corect este mai usor daca povestea ta este palpabila si fara video. Mai important, implicarea publicului este mai mare in mijloacele de transport si in timp ce conduce.

In ceea ce priveste publicitatea podcast, piata este deja la maturitate. Cu o mare variatate de formate de anunturi aparute in ultimii ani, de la reclame publicitare preinregistrate, insertate dinamic in continut-ul principal al podcast-ului, anunturile native in deschiderea mesajelor gazdelor.

Descarca Acum Cartea – Cum atrag Clienti noi (Prospecti)? Cum obtin Conversii?

  1. Anunturi video

Te ai plictisit de bannere? Publicitatea outstream este contant in top, anunturile video TV conectate sunt in floare, iar nisa de reclame video la 360 de grade se dezvolta destul de rapid. 

Banii raman in video si probabil vor face acest lucru in urmatorul deceniu, in ciuda modificarilor prevazute in reglementari si a standardelor de vizibilitate mai stricte, care se asteapta sa fie stabilite in urmatorii ani. 

3. Reclame din realitatea virtuala

Limita dintre realitate si fictiune devine din ce in ce mai vaga in fiecare zi, cu ajutorul deep fake-ului generat de inteligenta artificiala. Lucrul bun e ca, piata de reclame digitale vede beneficiile realitatii virtuale. Pe termen lung, experienta imersiva de promovare poate deveni exceptionala, dar doar daca mesajul transpus e unul bun, in contextul potrivit, fara a fi intruziv.

3 trenduri Internet Marketing in 2023 - www.raduprisacaru.ro

MentoringBranding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

3 trenduri Internet Marketing in 2023 - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  6 ianuarie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram